תקראו את האשכול המצורף https://www.prog.co.il/threads/אופניים-חשמליים-סכנת-נפשות.382258/הכול נטו בשביל הדיקטטורה של המשטרה, היום יש אופנים כסדה נוסעים על הכביש בזהירות או על מסלול אופנים והכל בסדר !!!
תקראו את האשכול המצורף https://www.prog.co.il/threads/אופניים-חשמליים-סכנת-נפשות.382258/הכול נטו בשביל הדיקטטורה של המשטרה, היום יש אופנים כסדה נוסעים על הכביש בזהירות או על מסלול אופנים והכל בסדר !!!
בסך הכל? זה שאלה של חיים ומוות.הרי בסך הכל מדובר באופניים לא אופנוע אלא אופנים מהירות של 40 או 45 קמ"ש
מה הלוחית רישוי ? בשביל מה צריך את זה.
תפסיקו להיות נאורים תודו שאם הייתם משתמשים באופנים לא הייתם רוצים לוחית רישוי.
אני לא רוצה לחיות במדינה שמצריכה לוחית רישוי לאופנים.
אני מסתפק אם דבריך נכתבו ברצינות או בציניותהיום יש אופנים כסדה נוסעים על הכביש בזהירות או על מסלול אופנים והכל בסדר !!!
הרי בסך הכל מדובר באופניים לא אופנוע אלא אופנים מהירות של 40 או 45 קמ"ש
ולמה על קורקינט לא עושים את זה או אפילו על סקייטבורד ורולרבליידס הוברבורד.
רוצה לדבר עם כאלו שנפגעו מהכלים הללו אני והבן שלי לא פעם ניצלנו ברגע האחרון (עם ההרוגים כנראה לא תוכל לדבר) מדובר באחד הכלים המסוכנים שקצת פיקוח לא יזיק מה שקורא היום ילדים ונערים נוסעים עם זה בפרעות בכביש ובמדרכהלוחית רישוי על אופנים ? דיקטטורה !
בסוף ישימו גל עלינו לוחית רישוי.
למה? מהזווית של הנהג זה פחות מפחיד אותי הם מתאבדים. בוא איתי לסיבוב רגלי נעבור במעבר חצייה ונתפלל שלא יגיח איזה רוצח בין אוטובוס למשאית ישר לתוך המעבר חציה שהולכי הרגל חוצים באור ירוק.בוא איתי לסיבוב בעיר, ותראה מהזווית של הנהג כמה מסוכן הכלי הזה
יותר לא תדבר
באימא שלי פגע כלי כזה בדיוק, במהירות הזאת בדיוק,אופנים מהירות של 40 או 45 קמ"ש
גם מהזווית של הנהג, נוסע בירוק ופתאום חותך אותך מהכיוון השני רוכב חשמליות שלא שמע על חוקי תנועה.למה? מהזווית של הנהג זה פחות מפחיד אותי הם מתאבדים. בוא איתי לסיבוב רגלי נעבור במעבר חצייה ונתפלל שלא יגיח איזה רוצח בין אוטובוס למשאית ישר לתוך המעבר חציה שהולכי הרגל חוצים באור ירוק.
אין אכיפה ככ כי זה לרדוף אחרי הרוח. עשו את החוק למספרי רישוי בשביל שיוכלו לאכוף את חוקי התנועה על הרוכבים.מעניין אם תהיה אכיפה על לוחיות רישוי לאופניים.
כבר היום יש הרבה חוקים כמו קסדה, איסור רכיבה פחות מגיל 16, איסור רכיבה על מדרכות ועוד, מעניין כמה אכיפה יש על החוקים הקיימים...
יהיה אכיפה ובעקבות זה יהיו הרבה אשכולות בפרוג.מעניין אם תהיה אכיפה על לוחיות רישוי לאופניים.
כבר היום יש הרבה חוקים כמו קסדה, איסור רכיבה פחות מגיל 16, איסור רכיבה על מדרכות ועוד, מעניין כמה אכיפה יש על החוקים הקיימים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: