דרוש מידע קנס גבוה מהמעון

מצב
הנושא נעול.

קול תורה

משתמש פעיל
כדאי לברר עם המטפלת אם מישהו מההנהלה אמר לה משהו בנושא או נותן לה את הכסף כי בדרך כלל אנשים (הנהלה) בלי טקט ידרשו מכם קנס ואת המטפלת ישתיקו...

יעל זלמנוביץ

משתמש מקצוען
כשרואים אמא שמרגישים כ"כ רע עם עצמה וכ"כ לוקחת אחריות כבר מחרמים עליה במקום לחנך אותה.
זה שורש הענין.
גם לי זה מרגיש ככה, וגם אני איחרתי - בסוף כולנו בני אדם אבל הודעתי ב15:50 וכל הזמן הייתי בטלפון עם המטפלת ואלף אלפי התנצלויות וברכות על כך שהסכימה להישאר למרות רווקותה שכיויכול היא לא ממהרת לשום מקום.....

הפקות כתיבה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
אני הייתי מסיימת סיפור בנועם
מביאה למטפלת ישירות שוקולד,
פיצוי כספי עד 100 שח (מעטפה סגורה שתפתח בבית)
ומכתב קצר ומסוגנן המפרט את ההתנצלות
הנה יצאו לי פה כמה מילים לרעיון...

"לך המטפלת המיוחדת
שמהבוקר על הרגליים עומדת
ללא לאות, במסירות עובדת
מכל הלב נותנת ומעודדת
מושגים סיפורים ושירים מלמדת
את הילדים תמיד מכבדת
ובכל סוף יום מנקה ומארגנת
מחכה לשעה המיועדת
ובחיוך עייף מהמעון נפרדת
ואולם, השבוע מצאתי את עצמי בוגדת
ובכבישים נודדת
ושוב אני מועדת
ואת הזמנים לא מכבדת
אז כן, מטפלת,
הנני מתנצלת
על שאת עומדת
בפתח הדלת
ולא נועלת
כי טרם הגיעה האם הגואלת
מעומק הלב אני מתפללת
שלהבא לא אהיה מתעצלת
ותמיד אופיע ראשונה בדלת
להוציא את ילדיי בזמן מייחלת
ולך, מאחלת
שלא תדעי עוד צער ובהלת
...

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
ברמה האישית מול המטפלת כשהורים רואים שהולך להיווצר איחור והוא יעבור את ה-5 דקות, צריך מראש להפוך את העולם ולשלוח מישהו עם מונית לקחת את הילד, או לבקש מהורה אחר שיאסוף אותו וימתין או יקח אותו לביתו (וכדאי לכל הורה לדאוג להכיר מספר אחד או שניים של הורים במעון, הצורך הוא הדדי)
זה לא רק "המטפלת כבר רוצה לחזור הבייתה" זה לפעמים גלגל של עיכוב מטפלות של הילדים שלה, שיבוש תוכניות ברמה גבוהה, ועוד.

אבל תכל'ס יש גם צד שני, ומטפלת צריכה לספוג מקרה שכזה - כמו בהרבה עבודות שאי אפשר לעזוב באמצע (נהג אוטובוס לא יכול לסיים משמרת באמצע פקק ארוך בלתי צפוי), וזה שהמעסיק (עבריין) לא משלם לה על זה זה לא טענה כלפי ההורים, הטענות שלה כולם אמורות להיות רק כלפי המעסיק שכופה עליה להישאר עם הילד ולא משלם כיאות.

לכן מצד ה"דין" אפשר להקטין ראש ואין כאן שום טענה של ממש כלפי ההורים,
רק לשם משל אם המטפלת שאמורה לפתוח ב7.00 נתקעה בפקק ופתחה רק ב7.35 (איחורים שם הרבה יותר מצויים), לא שמעתי שתשלם לאמא מונית למקום עבודתה במקום האוטובוס שפיספסה, ובטח לא קנסות הזויים ומכתבי התנצלות.

אבל ברמה האישית כבר כתבתי שכדאי ליישר קו (ולתת פיצוי בתחום ההגינות), בעיקר בשביל להיות מענטש

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה