מה פתאום לרשת.למנהלת אסור לגעת בשקל!!
זה הולך לרשת בלבד
ישירות לסייעת שנשארה עד שההורה הגיע.
מה פתאום לרשת.למנהלת אסור לגעת בשקל!!
זה הולך לרשת בלבד
מאיפה המידע?מה פתאום לרשת.
ישירות לסייעת שנשארה עד שההורה הגיע.
נראה שאת לא מבינה את רמת העוגמת נפש שגרמת למטפלת אם מיום חמישי עד היום לא בררת בעצמך איך לפצות אותה.בחמישי האחרון, סיימתי לעבוד מוקדם ממש (בסביבות 10 בבוקר)
והחלטתי בהתייעצות עם בעלי להשאיר את הילדה במעון ולבוא במיוחד לאסוף ב 4,
לא לקחתי בחשבון את הפקקים.
כשהבנתי שאני הולכת לאחר התקשרתי להודיע שאני מאחרת קצת ושאני מתנצלת.
כשהגעתי, באיחור של 35 דק', מתנשפת ומתנצלת, הסייעת צעקה עלי בעצבים.
למרות הברוטאליות הגבתי בעדינות הבנתי אותה והתנצלתי שוב.
היום קיבלתי מכתב לדרישה לתשלום (כמו פקחים עירוניים) ע''ס 250 שח!
ודרישה למכתב התנצלות באורך שני דפי A4 שבו אני מתנצלת למטפלת, מסבירה מה קרה ומה אני עושה כדי שלא יחזור על עצמו.
יש עוד רעיון.אחלה רעיון
בפעם הרביעית 500 החמישית 900...
לא ציינת כמה זמן איחור.בסוף החורף קרו לי שני פנצ'רים שלא באתי לעבודה, ואחיינית שלי לא אספה בזמן את הילדה כמסוכם.
מה זאת אומרת?מאיפה המידע?
לא צריך לאחר גם פעם ראשונה בלי לעשות מהפכה..יש עוד רעיון.
תחזיק חזק כי זה הולך להיות רעיון מהפכני:
אל תאחרו פעם רביעית וחמישית למען ה'
ממליץ לכם לבדוק עוד דברים במעון..שם שזה ישולם מיידית ע"י ההורה למטפלת שנשארת .
כשרואים אמא שמרגישים כ"כ רע עם עצמה וכ"כ לוקחת אחריות כבר מחרמים עליה במקום לחנך אותה.לדעתי זה מאוד תלוי אני פעם איחרתי ב30 דק', אבל כל הזמן הייתי עם המטפלת על הקו ואמרתי לה שאני מחכה לקו הזה, ויש תאונה בכביש הזה, וכ'ו,
כמובן כבר התקשרתי 5 דק' לפני ארבע, לעדכן על האיחור, וזאת שאחראית על הסגירה מיד העבירה את זה למטפלת אחרת שלא ממהרת הביתה, כי לה היה באותה יום חתונה, ואם הייתי מעדכנת אותה ב16:10 שאז אין לה שום מטפלת אני בטוחה שהיא הייתה הורגת אותי.....
אבל בסוף שילמי לה 60 ש"ח כי היה מדובר ב2 ילדים, והיא חיכתה עם כל הסבלנות,
(כמובן התנצלתי מליון פעם)
מה שכן שימו לב לעדכן לפני ולא אחרי.....
אבל מנסיון במעון זה בהחלט מאוד מעצבן את המטפלות, והטענה של זה לא הגורם לחוסר מטפלות, אז תדעו שזה עוד אחת מהמרכיבים.... (אחרי הכל זה עסקת חבילה....)
ב"ה אני רגועה מאד.מעון מעולה עם צוות ותיק ולא מתחלף.ממליץ לכם לבדוק עוד דברים במעון..
זה לא תקני
זה אסור חד משמעית
נשמח לשמוע איזה עיר ואיזה מעון ?ב"ה אני רגועה מאד.מעון מעולה עם צוות ותיק ולא מתחלף.
4 ילדים שלחתי למעון הזה.
מנהלת המעון דואגת שהצוות שלה יהיה מרוצה וזה משפיע על היחס שלהם לילדים.
הגיוני שהמטפלת שנשארה עם הילד תקבל את התשלום(לא יודעת איך זה היום אבל סיפרה לי מישהיא לפני שנים שהיא מקבלת שכר עד 16:00 ולא משנה מה הסיבה שנשארה מעבר לשעה זו....)
מודיעין עיליתאיזה עיר?
האיחור היה הטעות הראשונהמדובר באיחור בטעות חברייה
איך צולבים בן אדם על איחור בטעות??
מה קרה???????
זה החיים!!!!!!!!
כאילו שהמעון תמיד כולו מושלם
ונכון שעל טעויות משלמים
אבל
משלמים,ולא לוקחים משכנתא!!
250 שקל זה שיאאאאאאאאא החוצפההההה!!!!
יודעת, מנסיוןבמעונות רוב ההורים באים לאסוף את הילדים ב15:45 ובד"כ מודיעים את זה להורים ברישום, ב16:00 המעון ריק!!!!
תיקני או לא כך מקובל בהרבה מעונות וגם מאוד הגיוני. הכסף הולך ישירות לידי בייביסיטרממליץ לכם לבדוק עוד דברים במעון..
זה לא תקני
זה אסור חד משמעית
נו חייבים לדעת איזה מעון לשנה הבאהמודיעין עילית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: