סיכמנו איתו
מי זה ההוא שסיכמתם איתו ושלח לכם?!אני ביקשתי ארוך אז הוא שלח לי אחר כך שרוולים חדשים ארוכים עם ביטנה
סיכמנו איתו
מי זה ההוא שסיכמתם איתו ושלח לכם?!אני ביקשתי ארוך אז הוא שלח לי אחר כך שרוולים חדשים ארוכים עם ביטנה
מי זה ההוא שסיכמתם איתו ושלח לכם?!
כמה זמן לפני הארוע הזמנת את השמלות?המוכר של אלי אקספרס
כמה זמן לפני הארוע הזמנת את השמלות?
ובאיזו שפה תיקשרת עם המוכר?
תודה על המענה המהיר ויחס האדיב8 שבועות
הגיע תוך שבועיים
אנגלית
תוכלי בבקשה לצרף את הקישור?
אני הזמנתי את השמלה הזו.. בלי לכתוב לו מידות. הזמנתי לפי מה שהיה זמין באתר.
ואיך האורך ?אני הזמנתי את השמלה הזו.. בלי לכתוב לו מידות. הזמנתי לפי מה שהיה זמין באתר.
השמלה יפה, הבדים ממש ברמה וגם התפירה אבל כל החלק העליון היה רחב מאד ודרש תיקון רציני
השרוולים למשל ממש רחבים..
יש לנו 7 שמלות כאלו.. למי שמעונינת .. עוד שבוע וחצי אוכל להשכיר אותם
עשיתי לך צילומסך, את צריכה ללחוץ היכן שסימנתי בעיגול אדום ושם יש לך את האופציות.מישהו יכול להגיד לי על השמלה לעיל (הוורודה)
תוך כמה זמן מגיע
הייתי רוצה תוך שבועיים חברה אמרה לי שדרך פדקס אפשר להזמין בעוד 15$ אך איני רואה את האפשרות הנ"ל באלי אקספרס
עזרה?
הניקית רחל חסיד פתחה אשכול של השכרה לשמלות אלומעוניינת לשכור את השמלות הוורודות ממי שהזמינה מעלי אקספרס
למגוון גילאים, מגיל שנה ועד 8 בערך
מישהי רוצה להשכיר (אפ' חלק?)
הניקית רחל חסיד פתחה אשכול של השכרה לשמלות אלו
בתמונה שהעלתה נראה שיש להם הרבה מידות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: