את מארגנת בנפרד?אוקיי, אני אנסה אני צריכה לראות שיש לי 20 משתתפים, מי שמעוניין שישלח לי מייל לkvutza.dysonאין לכתוב כתובת מייל
עם מס' הדגם המבוקש וכשיהיו 20 נתקדם.
כמובן מדובר במוצר עם אחריות של שנתיים, משלוח עד הבית ותשלום מאובטח הכול דרך היבואן רשמי של דייסון ישראל.
פרטים נוספים במייל.
מנסה לבדוק...יש חדש?
או לקנות לבד?
היי הכי זול זה באילת תנסי לצור קשר עם חנויות יכול להיות שישתלם לך לשלם משלוחאני רוצה לקנות 10 יחידות של שואב דייסון.
מחפשת חנות מומלצת בירושלים.
שתוכל לתת לי מחיר טוב לכמות זו.
ואיזה דגם מומלץ וזול .
תודה לעונים!
יש אפשרות לעשות משלוח מאילת ולקבל את המחיר ללא מע"מ?לתשומת לב, יש מבצע באתר של המשביר וגם בחנויות
על דייסון v11 אבסולוט ב- 2290 ש"ח
נראה לי שמסתיים היום.
זה מחיר מטורף.
בשיא החשמל רצו על הדגם הזה 2890 ש"ח
באילת המחיר לפני חודשיים היה 2,350 ש"ח
בררתי במשביר בסניף של אילת, כי רציתי להרוויח את המע"מ
ואמרו לי שחסר להם את הדגם הזה במלאי, ולא יודעים מתי יגיע.
זה דגם שכולל את כל המברשות ויש לו 60 ד' עבודה וסוללה נשלפת.
נפרד, אני דיברתי עם היבואן הרשמי, אם יהיו 20 מעוניינים נוכל להתקדם.התבלבלתי מי מרכז את זה?
שלחתי מייל לשניים שמופיעים כאן.
את מארגנת בנפרד?
כמה הוא רוצה?נפרד, אני דיברתי עם היבואן הרשמי, אם יהיו 20 מעוניינים נוכל להתקדם.
מי שמעונין אפשר לשלוח מייל לkvutza.dysonאין לכתוב כתובת מייל
יש סיכוי שלא יעבור את האלפיה?נפרד, אני דיברתי עם היבואן הרשמי, אם יהיו 20 מעוניינים נוכל להתקדם.
מי שמעונין אפשר לשלוח מייל לkvutza.dysonאין לכתוב כתובת מייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: