ctrl-p קונטרול פי
משתמש מקצוען
אם מעניין פה מישהו אותו מוצר של חברת Roidmi ניתן לפנות אלי
זה לא יבואן רשמי.בבסט מובייל הV11 עכשיו ב2100
מה זה אומר? תני פרטים...אם מעניין פה מישהו אותו מוצר של חברת Roidmi ניתן לפנות אלי
כנ"לאם זה יותר יתקרב לכיוון 1000 שח מענין אותי
יחיאל רנד (סוכן של שיא החשמל והמיזוג)בדקתי בחנות שיא החשמל בבית שמש.
דיברתי על כמות של לפחות 10. זה היה ביום שני..
הוא טוען שיש חוסר של v11 וגם שאין ענין להשקיע בשביל תוספת צג (בטח שהוא יגיד את זה).
הוא הציע v10 animal שזה דגם עם פחות חלקים ב 1990 שח, וכל רוכש יקבל סט אביזרים בשווי 450 שח.
יבואן רשמי עם אחריות שנתיים.
כמובן, כל אחד אוסף בסניף הקרוב אליו, וניתן לפרוס עד 36 תשלומים.
אם מישהו מעונין לבדוק את המחיר/ לקדם, בבקשה.
אני לא בדקתי מעבר לזה.
כמה דבריםאולי יש לך כח לפרויקט הבא?
דרוש מידע - קנית דייסון
אני רוצה לקנות 10 יחידות של שואב דייסון. מחפשת חנות מומלצת בירושלים. שתוכל לתת לי מחיר טוב לכמות זו. ואיזה דגם מומלץ וזול . תודה לעונים!www.prog.co.il
היבואן אמור להיות הכי זול - הרי החנויות צריכות גם להרוויח משהו.אני כבר דיברתי עם היבואן עוד לא קיבלתי פרטים מלאים, אבל אם מישהו אחר מארגן אני אצטרף לקבוצה.
אם אפשר לעדכן אותי, שאני לא אטרח סתם.
לא מחיר כל כך שווה, 1390 לV8 ו2600 לV11.היבואן אמור להיות הכי זול - הרי החנויות צריכות גם להרוויח משהו.
תעדכני מה המחיר שהיבואן נתן לבערך 20 יחידות
תודה!!!
וכמה בודד עולה בחנות?לא מחיר כל כך שווה, 1390 לV8 ו2600 לV11.
זה מה שמצאתי בחיפוש מלמעלה-וכמה בודד עולה בחנות?
את אמיתית?זה מה שמצאתי בחיפוש מלמעלה-
----------שואב Dyson V8 Absolute מעודפים
שואב אבק Dyson מעודפים המאפשר עד 40 דקות עבודה. כולל שנתיים אחריות.www.groo.co.il
מוזמנת להתקשר ליבואן ולבדוק מולו, זה המחיר שהם הציעו.את אמיתית?
זה אותו מחיר - 1390.
אין מצב שיבור=אן ימכור באותו מחיר של החנות, בפרט כשזו הזמנה של 20 חתיכות (זה המון, לקניה מרוכזת)
חלילה. את מליון@תמי אחת מקוה שהכועס לא עליי
שימי לב למה שכתוב שם-זה מה שמצאתי בחיפוש מלמעלה-
----------שואב Dyson V8 Absolute מעודפים
שואב אבק Dyson מעודפים המאפשר עד 40 דקות עבודה. כולל שנתיים אחריות.www.groo.co.il
אוקיי, אני אנסה אני צריכה לראות שיש לי 20 משתתפים, מי שמעוניין שישלח לי מייל לkvutza.dysonאין לכתוב כתובת מיילשימי לב למה שכתוב שם-
צפה בקובץ המצורף 1081222
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: