גם מתענייןאשמח לעזרתכם
אנחנו מחפשים לקנות רכב 7 מקומות
עדיף על קילומטראז' נמוך (עד 200,000)
תקציב עד 25,000
יש למישהו הצעה?
שאלה נוספת:
מה עדיף? מאזדה עם קילומטראז' נמוך, או מיצובישי גרנדיס עם מעל 280,000 קילומטראז'?
קיבלתי הצעה לטיוטה קורולה 2009, יד חמישית, 220,000 ב 20,000 ש''ח. טסט עד אלול, מצב מכני מעולה, מטופלת ושמורה (לא מוסך מורשה, ללא תיעוד וקבלות). מה אומרים, שווה?
אני רוצה למכור אחרי החופש, בעל הרכב (מכר שלי) מסכים לא לעשות העברת בעלות עד שאני ימצא קונה, כך אני לא יפסיד יד. השאלה האם זה עסקה שווה..
לדעתי המחיר נשמע קצת גבוה בשביל הקילומטראז ובשביל היד.קיבלתי הצעה לטיוטה קורולה 2009, יד חמישית, 220,000 ב 20,000 ש''ח. טסט עד אלול, מצב מכני מעולה, מטופלת ושמורה (לא מוסך מורשה, ללא תיעוד וקבלות). מה אומרים, שווה?
אני רוצה למכור אחרי החופש, בעל הרכב (מכר שלי) מסכים לא לעשות העברת בעלות עד שאני ימצא קונה, כך אני לא יפסיד יד. השאלה האם זה עסקה שווה..
33,000 ק''מ ל2010? ממש נמוך.רציתי לדעת האם מישהו מכיר את האוטו והאם יש לו המלצות ומה אתם חושבים על המחיר יונדאי i20 GLI אוט' 1.4 (100 כ"ס) 2010 שנה יד 1 26,400 ₪ 33000 ק"מ
בדקתי, בלוי יצחק זה שווה כ 22,000 ש''חממליצה לבדוק במחירון של לוי יצחק או יד 2 לקבל אינדיקציה למחיר בשקלול של כל הנתונים.
אוטמט או רובוטי ??בדקתי, בלוי יצחק זה שווה כ 22,000 ש''ח
השאלה היא, האם עם הנתונים האלו יהיה מסובך למכור אח''כ את הרכב
ב 2009 לא היה רובוטיאו רובוטי ??
אוטומטאוטמט או רובוטי ??
2009, חצי שנה ראשונה רובוטי, חצי שנה שניה אוטומט, אתה יכול לראות ביד 2.ב 2009 לא היה רובוטי
רק ב2008
אם כבר הנושא עלה,
מה דעתכם באמת על הרובוטי? ניסיתם? לא ניסיתם?
אם האוטו שמור בפנים בחוץ, קח אותו למוסכניק לבדיקת מנוע יסודית, ואם הכל בסדר זו עיסקה מצויינת.אוטומט
שווה?
אולי מישהו ידע להסביר לי מה ההבדל בקורולה (2009-2013) בין הדגמים הבאים
Sun Plus 4 אוט' 1.6 (124 כ''ס)
Sun אוט' 1.6 (124 כ"ס)
GLI אוט' 1.6 (124 כ''ס)
ואם יש הבדל, מה הדגם המומלץ.
תודה מראש לעונים
איזה דגם ושנה?האם קיה מומלצת למי שעובד מחוץ לעיר מבחינת צריכתה דלק?
ההבדלים הם קטנים, כמו שציטטו לך.אולי מישהו ידע להסביר לי מה ההבדל בקורולה (2009-2013) בין הדגמים הבאים
Sun Plus 4 אוט' 1.6 (124 כ''ס)
Sun אוט' 1.6 (124 כ"ס)
GLI אוט' 1.6 (124 כ''ס)
ואם יש הבדל, מה הדגם המומלץ.
תודה מראש לעונים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: