אפשר תמונה,להשכרה סט מהמם של שמלות מתות קידס מעונה זו בצבע זהב מידות 4-5,6-7,10,12
Lea.dev.top
אפשר תמונה,להשכרה סט מהמם של שמלות מתות קידס מעונה זו בצבע זהב מידות 4-5,6-7,10,12
את לא עונה במיילאני משכירה כמה סטים גדולים
עכשיו יש סט חדש בצבעי ורוד
בדים יקרים ומהממים
מי שמעוניין יכול לקבל פרטים במייל :
toviyankelevitz בג'ימייל
שמלות אירועים?יש לה סט שמלות שחורות מהמם לנשים
וסט שמלות בהירות מ'בנים' לילדות
תמונות ופרטים במייל: mizmorshir2gmail.com
אשמח לראות תמונותיש לי סט לילדות למכירה 150 ש"ח לשמלה
@איש שדהאשמח לראות תמונות
Lea.dev.top . gmail.com
יש לי להשכרה סט מהמם של 4 שמלות במידות 4-5,6-7,10,12 בצבע זהב מתות קידס מעונה זו.אשמח לקנות שמלות לבר מצווה לילדות מידות 3,4,8 (גמיש)
אשמח לשמלות בסגנון יותר אירופאי, תות קידס וכדו',
אשמח גם להמלצות על חנויות שניתן לרכוש שם שמלות בסייל או בזול יותר,
4-5 מתאים לילדה בת 3.5?יש לי להשכרה סט מהמם של 4 שמלות במידות 4-5,6-7,10,12 בצבע זהב מתות קידס מעונה זו.
אם מענין אותך אוכל לשלוח לך תמונות
היא לא גבוהה כל כךהיא גבוהה?
לבשה את זה ילדה בת 4.5 רזה וקטנה.
אוכל לשלוח לך תמונה שלה ע"מ שתתרשמי
דקתי באתר, 4-5 יהיה טוב, אבל ה10 כנראה גדול,אז אני לא יודעת להגיד לך בוודאות אם יהיה גדול עליה או לא.
את מנוסה במידות של תות קידס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: