יכול להתאים לי לבת 3 קטנטנה?יש לי 2 שמלות שושבינות מתוקות של רייצ'ל למכירה . נלבשו פעם אחת. מתאים לגיל 4 ולגיל 7+
כמה את רוצה עליה?
מה מצבה?
יכול להתאים לי לבת 3 קטנטנה?יש לי 2 שמלות שושבינות מתוקות של רייצ'ל למכירה . נלבשו פעם אחת. מתאים לגיל 4 ולגיל 7+
שלי בת 4 רזונת וגבוהה לבשה את זהיכול להתאים לי לבת 3 קטנטנה?
כמה את רוצה עליה?
מה מצבה?
ניתן אולי לקצר- לקפל ולהעלות את שורת הנוצותשלי בת 4 רזונת וגבוהה לבשה את זה
מוכרת ב350, משכירה ב200
חדשה ממש נלבשה פעם אחת ועברה ניקוי
מתלבטת אם לקנות ברייצ'לניתן אולי לקצר- לקפל ולהעלות את שורת הנוצות
כמו כן האורך תלוי באיזה תחתית את שמה- ככל שזה יותר נפוח יתקבל יותר קצר
תבדקי שם אם נשאר. עולה 490 ש"ח.מתלבטת אם לקנות ברייצ'ל
או לשכור ממך
כמה היא עלתה?
ואיך קוראים לשמלה הזו?
יש עכשיו 50%תבדקי שם אם נשאר. עולה 490 ש"ח.
המידות שיש לי זה 2 ו-6
לא יודעץ מה השם של זה שם - אולי נוצות לבן
אה תודהדר"א
השמלות לארועים ברייצל
הם לא בהנחות של ה-50%
השכרהזו מכירה או חנות?
אין לי הודעות פרטיות@הדס99 איך אפשר ליצור איתך קשר?
מעדיפה שלא, במיוחד אם זה לא בטוח....אין לי הודעות פרטיות
רוצה לרשום מייל ואחרי שאעתיק אשים לייק ותמחקי?
נורדמן - סגור בתשעת הימים ובבין הזמנים
מעניינת אותי הגדולה שבינהן. מה המידה שלה? וכמה תרצו עליה?יש לי 2 שמלות שושבינות מתוקות של רייצ'ל למכירה . נלבשו פעם אחת. מתאים לגיל 4 ולגיל 7+
זה מידה 6 אבל זו מידה גדולה- הבת שלי בת 7 וחצי גבוהה ממש , קונה לה בד"כ מידות 8-10 , וכאן רציתי שיהיה עליה מדויק וקצרמעניינת אותי הגדולה שבינהן. מה המידה שלה? וכמה תרצו עליה?
היי , בכמה את משכירה את השמלות האלה ? יש לך מידות נוספות אולי ?יש לי 2 שמלות שושבינות מתוקות של רייצ'ל למכירה . נלבשו פעם אחת. מתאים לגיל 4 ולגיל 7+
משכירה ב350 ש"ח לשתיהן יחד. או אחת ב200. אבל אין לי מידות נוספותהיי , בכמה את משכירה את השמלות האלה ? יש לך מידות נוספות אולי ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: