ראשית, מציע לך להכנס לאתר ''בידספירט'',
אז ככה, לשימוש אישי בהחלט אפשר למצוא יותר זול, אבל, וכאן האבל הגדול, אתה חייב להבין ברכבים משום שאין לך אפשרות לבדוק את מצבו המכני של הרכב, ולכן אל תעשה את זה לבד ללא התייעצות עם אדם שמבין בעניין,
אם כן, יש יתרונות ויש חסרונות והתורה חסה על ממונם של ישראל, אם יש לך משהו ספציפי אשמח לעזור לך, ללא תשלום כמובן. בהצלחה
"מציאות", באיזה פער, בכמה יותר זול אפשר למצוא, בתרחיש האופטימי ביותר?אצלנו בצשפחה יש מישהו שקונה רק במכרזים האלו ומוצא מציאות מאד טובות אבל צריך להבין ברכבים
לא יודעת בכמה יותר זול אבל אלו רכבים שטופלו רק במוסכים מורשים ואין להם הרבה קילומטרז"מציאות", באיזה פער, בכמה יותר זול אפשר למצוא, בתרחיש האופטימי ביותר?
@ANK ו- @ארקדי , מה דעתם בענין?מישהו יודע בכמה יותר זול אפשרי למצוא שם?
לגבי מחיר ב "בידספיריט", מופיע שם "מחיר מחירון" ואז מופיע סכום. זה נראה כמו שזה מחיר שוק ולא המחיר שלהם, שהם רוצים למכור אותו, או שאני טועה, וה- "מחיר מחירון" שהם רושמים זה המחיר שהם מבחינתם מתחילים בו?
תכל'ס, איפה רואים שם מחיר על כל רכב?
ברכבים היקרים יותר אפשר למצוא יותר זול אפילו משמעותיתמישהו יודע בכמה יותר זול אפשרי למצוא שם?
המחיר מחירון הוא רק לאינדיקציה שלך,לגבי מחיר ב "בידספיריט", מופיע שם "מחיר מחירון" ואז מופיע סכום. זה נראה כמו שזה מחיר שוק ולא המחיר שלהם, שהם רוצים למכור אותו, או שאני טועה, וה- "מחיר מחירון" שהם רושמים זה המחיר שהם מבחינתם מתחילים בו?
בדרך כלל רק במכירה בעצמה רואיםתכל'ס, איפה רואים שם מחיר על כל רכב?
אז איך אדע אם אני מעוניין להשתתף במכירה אם עד המכירה עצמה אין מחיר?בדרך כלל רק במכירה בעצמה רואים
מדובר במכירה פומבית. המחיר הסופי נקבע בהתאם לביקוש.אז איך אדע אם אני מעוניין להשתתף במכירה אם עד המכירה עצמה אין מחיר?
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
תודה גדולה על המידע!
האם זה לא מסוכן? כגון אם בעל הרכב הוא אינשי דלא מעלי, יש לו דרך להגיע אליך?
למה כולם לא עושים את זה?
אפשר לבדוק את הרכב לפני?
איזה סיכון יכול להיות אם אני מציע 15,000 על רכב 2018 100,000 ק"מ? זה וודאי יותר טוב לי מלקנות בסכום הזה 2009 200,000 ק"מ, לא כך?
באיזה תרחיש אני יכול לצאת בהפסד?
בפרט שזה רכבים שאנשים השתמשו בהם לעצמם ופתאום לקחו להם אותם, אז זה יותר אמור להיות במצב טוב, ממישהו שהחליט למכור את הרכב הישן שלו, לא?
אתה זמין כרגע אני צריך עזרה?ראשית, מציע לך להכנס לאתר ''בידספירט'',
אז ככה, לשימוש אישי בהחלט אפשר למצוא יותר זול, אבל, וכאן האבל הגדול, אתה חייב להבין ברכבים משום שאין לך אפשרות לבדוק את מצבו המכני של הרכב, ולכן אל תעשה את זה לבד ללא התייעצות עם אדם שמבין בעניין,
אם כן, יש יתרונות ויש חסרונות והתורה חסה על ממונם של ישראל, אם יש לך משהו ספציפי אשמח לעזור לך, ללא תשלום כמובן. בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: