גם לי המליצו שארפ, החלקים שלהם זבל!!!!שארפ
אין לי מושג על מה את מדברתdo kh vn
גם לי המליצו שארפ, החלקים שלהם זבל!!!!
המגירות במקרר ובמקפיא נשברו, הפלסטיקה שבירה מאוד!!! (עוד כמה חלקים)
אנחנו משפחה שמאוד מאוד מאוד שומרת על חפצים, אין אצלינו כזה דבר במוצר נשבר(חוץ מטלפון של הכל בשקל) ולכן מאוד אכפת לי.
מלבד זאת שלאחרונה התחיל לייצר נטיפי קרח במקפיא למרות שהדלת סגורה, מה שבטוח שהוואקום שנוצר בסגירת הדלת מאוד חלש, הגומי לא עושה את העבודה שלו.
מבירור שערכתי אחרי תקופה עם כל מי שיש לו שארפ אמר שגם הוא נתקל בבעיות האלו, אבל זה מה שממליצים!
צריך לבדוק למה ממליצים.
LG אמנם יותר יקר אבל בלי השוואה בכלל!!! שווה כל שקל, ההורים שלי מחכים שישבוק חיים כי רוצים להתחדש אבל הוא עובד מידי טוב.
איזה דגם ומאיפה אם אפשר לדעת?גם אנחנו קנינו שם עכשיו של סמסונג מרוצים מאוד!!
מוזר מאוד אמרו לי דווקא שבדגמים החדשים הם סידרו את הפלסטיקה???אני מדברת על החדשים 3-4 שנים.
חלקי פלסטיק שבירים מאוד, זכוכית לא קרה כלום.
אז מישהו פה יכול להגיד לי איזה חברה ודגם הכי מומלצים 2 דלתות מקפיא עליוןשלום וברכה אנו לפני קניית מקרר חדש והמליצו לי על חברת שארפ ורציתי לשאול אם מישהו יודע
א. איזה דגם הכי מומלץ למקרר 2 דלתות
ב. ואיפה מומלץ לקנות מבחינת מחיר
תודה מראש
מקפיץאז מישהו פה יכול להגיד לי איזה חברה ודגם הכי מומלצים 2 דלתות מקפיא עליון
תודה רבה
מקפיץ שובמקפיץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: