דרוש מידע קניית מצלמת קנון G7

יום דבש

משתמש רשום
קחי בחשבון שמכס זה כשבע מאות שקל.......
והם מגיעות בד"כ באנגלית וללא אחריות כאן בארץ
אני לא אמורה לשלם מכס אם מישהו מהמשפחה מביא לי לארץ.
כבר עשינו את זה כמה פעמים..
יש לי אחריות דרך החנות בחו"ל, נראה לך בעיתי?

גיטושית

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אוקיי.
המצלמה הזאת ודאי חייבת במכס אלא אם את תוציאי אותה מהאריזה ותחזיקי אותה ביד.
צריך "מומחיות" בדברים האלו כי יקר להיתפס..... :cry:
לדעתי , בתור אחת שמתעסקת הרבה עם מכירה ותיקון מצלמות (בעלי טכנאי מצלמות)
כדאי מאוד שהאחריות תהיה כאן בארץ כי היום אין כמעט חלקים ל G7 ומה שכן יש מאוד יקר.
(בפרט כשמתקנים אצל טכנאי פרטי)
האחריות שאני נותנת למצלמות שאני מוכרת , זה אחריות מחברה מסודרת עם מעבדה גדולה , טכנאים , וכמובן חלקים.
כך שגם אם תיקון עולה, הוא עולה בזול.
השאלה היא אם כשתצטרכי תיקון אכן תסעי בשביל זה לחו"ל
כי אם תתקני את זה כאן בארץ זה יעלה לך יקר......
אני חייבת לציין שאני מאוד מבינה את אלו שקונים בחו"ל כי באמת המחירים היום :mad:

g n

משתמש חדש
ככה מי שביקשתי ממנו להביא לי מצלמה מארה"ב אמר לי ובסוף הוא הביא לי את המצלמה בתוך האריזה (אז כנראה שזה לא בעיה)
ונראה לי שהאחריות של קנון לא שווה גם 100 שקל (חוץ מזה שבהפרש הזה אפשר במקום לתקן לקנות חדשה וזה יוצא רק כמה מאות יותר)

גיטושית

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
האחריות כיום בארץ היא לא של קנון.
היבואן מייבא באופן פרטי מצלמות מח"ול ומחזיק מעבדה עם טכנאים שיש להם ניסיון רב בקנון

גיטושית

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
ויש להם נס שלא נתפסו במכס.
יש להם הרבה טריקים איך לתפוס

*@*@

משתמש רשום
מנוי פרימיום
ויש להם נס שלא נתפסו במכס.
יש להם הרבה טריקים איך לתפוס
גם עם המכס בודק מישהו מוצא אצלו מצלמה אחת והוא אומר שזה מצלמה שלו ברוב המקרים הם לא עושים כלום אם זה בתוך קופסא
אם המצלמה בתוך נרתיק אף פעם הם לא עושים כלום

מה שכולם עושים מכניסים לנרתיק מצלמה את הקופסה לפעמים מביאים מקופל או במזוודה אחרת של בן משפחה אחר

אחד מהיבואנים הפיראטים של המצלמות נתפס לפני כחודש עם כמות מצלמות גדול בתוך הקופסאות שלהם אחרי שהוא ניסה להעביר ככה לפחות 20 פעמים ולא נתפס
הם דרשו ממנו 15 אלף שקל עבור המכס והקנס על זה שהוא ניסה להבריח, הם העריכו את הסחורה שלו ב-40 אלף שקל בפועל זה היה שווה בערך 35 אלף שקל

horseman

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
שימו לב למחירים בזאפ לפני שנה [העליון G7 מארק 3 והתחתון מארק 2] דבר שלא קרה בשום מצלמה בשום חברה
מה שמוכיח את העלות האמיתית של המוצר ועל כך שיש מוצרים מקבילים באיכות במחירים הישנים.
3.png

2.png

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  83  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה