איזה לימודים?לשימוש ביתי, (אולי בהמשך גם לצורך לימודים).
אני בהחלט אוהב - וממש שונא ישנות/איטיות/וניראות ישן.ואפשר אם אוהבים מהירות ותחושה של חדשנות מחשב חדש וחדיש
איך אני מייחס זאת?רק מה שצריך לשים לב בעיקר זה ליחס בין המוצר למחיר,
ושלא ידחפו לך איזה מחשב מדגם ישן מעבד דור 3 במחיר של מחשבים בני זמנינו.
לא הבנתי...מעבד !3 דור 10 (יש כבר 11 ו - 12)
מה??? יש מחשבים (ניידים) עם כל כך הרבה ג'יגה?256 גיגה SSD (אישית אני מעדיף 512 אבל זה לא קריטי)
מה זה ראם? ומה הכמות ג'יגה שלו נותנת?4 גיגה ראם
מה זה ג'יגה רץ? מה המספרים שלו? ולמה צריך יותר?לשים לב לגיגה הרץ 1.00 זה נמוך, לדעתי עדיף יותר.
לא מדובר על גרפיקה - אבל אולי בהמשך על "תכנות".אם מדובר על גרפיקה או עריכת סרטים או כל דבר כבד חייבים מחשב חזק הרבה יותר ואני לא מדבר על זה.
אני בהחלט מחפש דווקא וינדוס 11, מה גם שהבנתי שהשדרוג דרך הגדרות המחשב - מכביד מאוד על הזיכרון, זה נכון?כמובן שים לב עם הוא מגיע עם וינדוס 10 או 11 לא משנה יתכן שיהיה לך יותר נוח 10 וניתן לשדרג חינם ל11)
ממש משמעותי מאשר להתקין לבד?התקנות בחנות עולות הרבה
תכנות...איזה לימודים?
קודם חשוב לי לדעת מה נצרך לי, אח"כ אחשוב על התקציב...כמה פחות או יותר התקציב?
טוב שהעלית את הנושא!כמה חשוב הבטרייה, כמה חשוב הניידות של המחשב?
אוקיי, אם כן כדאי לך כבר עכשיו לחשוב על מחשב שמגיע עם מינימום 16 גי'גה RAM [זזה זיכרון המערכת שבשימוש התוכנות הפתוחות] או לפחות מחשב שיש לו אפשרות שדרוג.תכנות...
עדיף כבר לקנות לכתחילה - לא?או לפחות מחשב שיש לו אפשרות שדרוג.
כדאי לקנות לפחות I5 דור 11 [G או U].
את כל כל מפרטי המעבדים - אפשר לראות בפרסום המחשבים?[לכן בשבילכם לא מומלץ מעבד מסדר H]
האם זה מוסיף במחיר?וכמובן גודל הבטריה..
כן. אא"כ התקציב ממש לחוץ והשימוש (לתכנות) הצפוי לא באופק..עדיף כבר לקנות לכתחילה - לא?
בשלב זה אני כבר מבין מה שהתכוונת בזה:
- I5 - מה זה אומר?
- מה זה הדורות שכתבת "דור 11"?
- [G או U] - מה זה?
תראה להסביר הכל יהיה קצת קשה.. זה היה יותר הכוונה למה שתחפש, כמעט בכל פרסום מחשב יהיה כתוב הדגם המלא של המעבד, לדוגמא i3 1115g4,אני באופי מאוד יסודי {אולי יותר מידי פרפקציוניסט } -
בהחלט, כמו שכתבתי.את כל כל מפרטי המעבדים - אפשר לראות בפרסום המחשבים?
זה לא מדוייק להתייחס לזה ככה כי זה לא מחשב נייח שאפר לבחור שדרוגים, יש דגם של מחשב ובמפרט שלו יש מעלות לכאן או לכאן יש שמגעים עם מסך טוב יותר ויש עם בטריה טובה, יש עם ציר מסויים וכו'...האם זה מוסיף במחיר?
ככה זה עוד לפני ההסברים... זה רק הכוונה.תודה רבה על ההסברים הנפלאים...
אם תרצה לקבל ייעוץ ו/או מכירה תוכל לפנות אליאני לא מבין בחברות ו/או בכמות זיכרון נדרש, וכן זיכרון ראם, או כל דבר שצריך לקחת בחשבון, אשמח להחכים.
לא יודע אם יש הבדל בין המחשב הזה לקרטון שלומחשב נייד Asus E410MA-EK007TS - UP דיגיטל למתקדמים
Asus/E410MA-N4020/14.0 FHD/4GB/128GeMMC/WIN11S/ROSE PINK/1 year/www.up-up.co.il
לא הבנתילא יודע אם יש הבדל בין המחשב הזה לקרטון שלו
אפשר להשיג בערך אותו דבר ב 800 ש"חאם אתה צריך לגרפיקה אז אתה צריך מחשב יותר יקר עם כרטיס מסך ומעבד חזק משהו כמו 4000 פלוס לפחות.מחשב נייד Asus E410MA-EK007TS - UP דיגיטל למתקדמים
Asus/E410MA-N4020/14.0 FHD/4GB/128GeMMC/WIN11S/ROSE PINK/1 year/www.up-up.co.il
אפשר קישור?אפשר להשיג בערך אותו דבר ב 800 ש"ח
אין לי קישור,אפשר קישור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: