כןHOSTINGER יעבירו לי את האתר?
ברורהם תומכים בוורדפרס/אלמנטור?
כןHOSTINGER יעבירו לי את האתר?
ברורהם תומכים בוורדפרס/אלמנטור?
תודה על ההמלצה (:תבררו נ"ל מיהוסט או יופרס
תודה רבה!כן
ברור
אפשרתודה רבה!
עוד שאלה, אם אפשר.
בתוכנית הבסיסית בHOSTINGER כתוב:X WooCommerce
מה זה אומר?
אני לא כל כך מבין בזה, אבל זה אומר שאי אפשר להתקין את התוסף?
לא, אין אפשרות כזוז"א אחרי פתיחת האתר, הלכתי לכיוון עסק שונה, יש אפשרות לשנות את הכתובת של האתר (הדומיין)
אחסון - תלוי אם אתם משלמים חודשי או שנתיאם יש לי אתר ודומיין אבל כרגע הוא לא פועל. וגם לא עלה לאוויר.
איך אני יכולה לבטל את העלות שלו (של של וונגוס וגם של אלמנטור)?
אחסון אני משלמת חודשי.אחסון - תלוי אם אתם משלמים חודשי או שנתי
אם אתם משלמים שנתי אין מה לבטל, אך תוכלו לנסות לפנות לואנגוס ולבקש החזר תמורת התקופה שלא נוצלה
הרישיון של אלמנטור הוא שנתי, ולמיטב ידיעתי אין אפשרות לקבל החזר אם עברו 30 יום מהרכישה
תודה רבה,תגיד שרצית לעבור ובטעות לא סידרת את זה ולא ידעת שזה מתחדש אוטמטית ויתכן שתקבל החזר
הם מתנהגים באדיבות
כמו כן תוכל לבקש לסגור את החשבון ולפתוח חדש עם הנחה ואולי יציעו לך (יש שעשו זאת) באופן חד פעמי להשאר עוד שנה עם המיר הראשוני
כנ"לשלום רב,
אני הייתי בsiteground ועכשיו עברה שנה ואני רואה שהם חייבו אותי ב350 דולר עבור שנה נוספת,
האם שאני יעבור עכשיו הם יזכו אותי על כך?
והאם יש אפשרות לבקש מהם שוב את ההנחה ?
וכשמבטלים ועוברים שטח אחסון באמצע שנה,פשוט לבקש את המחיר המקורי
לי נתנו הנחה של 40% ברכישה לשנתיים
עדיין יקר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: