אפשר הסבר מה זה קאשדו? והאם זה משהו מאובטח?מזכירה לכם לעבור דרך קאשדו ללקוחות חדשים בטמיו מקבלים 20 % החזר
ולקיימים 4 % שווה ביותר
אפשר הסבר מה זה קאשדו? והאם זה משהו מאובטח?מזכירה לכם לעבור דרך קאשדו ללקוחות חדשים בטמיו מקבלים 20 % החזר
ולקיימים 4 % שווה ביותר
אישית - אין לי כוחות לזה, אבל למי שזה חיוני - לפתוח חשבון נוסף ממייל אחר ולקוות שהחוקים יחולו רק על אחד מהם...יש תחליף?
אני מכיר בעיקר את אלי... על שקל וחצי היו מוציאים מטוס ספיישלנראה לי הגיוני מאוד שפחות מקניה בסכום מסוים
לא שווה להם לארוז ולהוציא משלוח
ברוב האתרים נותנים אופציה של תשלום על משלוח מתחת לסכום מסוים (הרבה יותר גבוה יותר לכיוון ה200-300)
קאשדו זה האתר הכי גדול בארץאפשר הסבר מה זה קאשדו? והאם זה משהו מאובטח?
זה המייל שלהםיש למישהי את הפרטים של חברת משלוחים בשם: iline. אני לא מצליחה ליצור איתם קשר , אין טלפון , אין מייל כלום.
הם שלחו לי הודעה שהחבילה שלי ממתינה לאיסוף בדואר, בלי פרטים , בלי מספר מדף..
ואין לי איך לקבל את החבילה..
זה מה שהם שלחו..
פניתי לטמו ואין להם איך לעזור לי..
צפה בקובץ המצורף 1672840
היי תודה! הסתדרתי!
טימו יותר יקר מאלי (אפילו אם קופונים) ועם הגבלות קנייה של מינימום,אישית - אין לי כוחות לזה, אבל למי שזה חיוני - לפתוח חשבון נוסף ממייל אחר ולקוות שהחוקים יחולו רק על אחד מהם...
אני מכיר בעיקר את אלי... על שקל וחצי היו מוציאים מטוס ספיישל
הם קשוחים שם. כבר שבועיים מבקשת קופון ואין.תתעלמי מהמה שלומך, ותכתבי אני מעוניינת בקופון הנחה.
אני דווקא קיבלתי שבוע שעברהם קשוחים שם. כבר שבועיים מבקשת קופון ואין.
פעם זה היה נכון ונחמד, אבל לפי המדיניות המוזרה שלהם מלקוח ללקוח והמחמירה במשך כ"כ הרבה זמן - לא נראה שזה יישאר עוד הרבה זמן - וכבר עכשיו התחילו עם המדיניות של החזרה לא מהבית... נדבר עוד שנהזה לא טוב? זה לא מזה שחשבת? אתה יוכל להחזיר...
בוודאי - בהזמנה מעל 175.והעיקר שזה מגיע עד הבית ואתה לא צריך לטייל בכל הקיוסקים והחניות בעיר בשביל כמה קישקושים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: