אלי-אקספרס ~~ קניות מוצלחות!! המלצות מנסיון אישי בלבד! ~~

לימונצ'לו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ק.ש. מנסיון

גרבי קרסול פצצה לבייבי. שימש אותי כל הקיץ ועכשיו הזמנתי עוד פעם.

מחזיק מפתחות עם הדפסת תמונה. הזמנתי כבר עשרות מהקישור הזה ומגיע פצצה (כנראה התאפס ההזמנות...) אפשר לשלוח למוכר גם את הצבע של הפרנזים שרוצים.

שעון קיר מדבקה מהמם! לקחתי את ההכי גדול וזה ענקקקק ומושלם!! כל מי שנכנס אלינו הביתה עף על זה...

חפתים ממש יפות

עכשיו ככה- אני הזמנתי חולצות פולו עם סוס גדול שנראות בול אמיתי מקישור שרואים חולצות חלקות אבל זה מגיע עם סוס אבל עכשיו הקישור התחלף לזה- https://s.click.aliexpress.com/e/_A2Exfl
אבל מצאתי קישור מאותו מוכר שנראה בול כמו שהיה נראה כשהזמנתי אבל אני לא לוקחת אחריות- https://s.click.aliexpress.com/e/_A6nuM3 אני הייתי מזמינה בלי להסס בכלל כי זה נראה בול וידוע שחיקויי מותגים מתחלף כל הזמן הקישור אבל שיקול שלכן. מי שרוצה תמונה של החולצות עם הסוס שהגיעו אלי שתעדכן...
זה חולצות ממש נעימות וצריך לקחת מידה יותר- לילד בן שנתיים לקחתי 3T וזה פצצה עליו

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען

saru

משתמש מקצוען
קש מנסיון
כמה בגדי חורף מהממים שהגיעו אתמול:
החולצה הראשונה מימין (חום מנומר)
מהמם! ראיתי אותה בשנה שעברה על ילדים של משהי והזמנתי עכשיו אחריה
מגיע קטיפה רכה ואיכותית. תווית מקורית של מותג ידוע
סט חצאית ושמלה

שמלת פוטר עבה ומחממת
יפה מאד!

בובה בי

משתמש פעיל
שעון מדהים קצת קשה להדביק כדי שיצא מדויק אבל יצא לי מדהים

נטסטיק הכי טוב בעולם דור 4 קליטה איכותית

stbar

משתמש מקצוען
קשורים שיווקים כולם מניסיון אישי!!

כובע מתוק מתוק לגיל חצי שנה לעונת מעבר עשוי כותנה נעימה ואיכותית, והפונפון ממש מהממם !!!

כובע פונפון קטיפה מושלם!! המלצתי בעבר וחייבת שוב.. לתינוק שנולד,

גרבי ברך איכותיות מאוד לגיל 4

שמיכה סרוגה עם 4 פונפוני ציציות בצדדים, יחסית עבה

ח. הנקה איכותית מאוד וגם נוחה, יש סט של תח.

נערך לאחרונה ב:

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
קשורים שיווקים כולם מניסיון אישי!!

כובע מתוק מתוק לגיל חצי שנה לעונת מעבר עשוי כותנה נעימה ואיכותית, והפונפון ממש מהממם !!!

כובע פונפון קטיפה מושלם!! המלצתי בעבר וחייבת שוב.. לתינוק שנולד,

יש לגיל שנה- שנה וחצי?

stbar

משתמש מקצוען
נערך לאחרונה ב:

MIRIBZ00

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מוצרים שהגיעו:
תאורה לסלון
הגיע מהמם רק ששילמתי כפול, המוכר ה"חכם" הוריד את המחיר המוצהר רק על הקרטון.. והמכס תפסו שהמחיר שונה. ואפילו שיצא לי פחות מ75% המכס חייב אותי בעוד 55$.. אבל עדין חצי מחיר מהארץץץץ

חליפות לבנים
המכנס מגיע גזרה גבוהה עם גומי וללא כפתור. הבד קצת עבה. מקרוב נראה המכנס קצת סיני אבל מרחוק ממש ממש מרשים כי הווסט מסתיר. החליפה היתה גדולה עליהם המכנס והווסט טובים. לגיל 7 לקחתי מידה 130.

שעון יד-אשה
קיבלתי הרבה מחמאות...

עטרות - לא יודת אם זה מחיר טוב..

מדבקות לחדר הבנים-יצא מוצלח

עגיל עם פטנט אמריקאי לחורים-לקחתי את הקטן ביותר. חייב לשים אח"כ משחה אנטביוטית במשך שבועיים.

חפתים- באמת יפים ואיכותיים

היו עוד רכישות, אבל מה שצירפתי באמת הייתי מרוצה!
בהצלחה

תמר ואגוז

משתמש צעיר

RVR

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ק"ש מניסיון

קניתי לילדים והם נהנים מזה בלי הפסקה! ולי יש שקט כל אחה"צ....
מדובר בשטיח מודפס עם כביש והוספתי להם מכוניות ורמזור שמהבהב

עגיל מדהים, קיבלתי עליו מחמאות בלי סוף
שימו לב שסגרו למוכר את החשבון ופתח מחדש ולכן לא רואים פידבקים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה