תודה אבל לא זול בכלל,סט פיגמה למעבר
יוקרתי ומחמיא ממש
לתינוק
צפה בקובץ המצורף 970826
לילד
צפה בקובץ המצורף 970832
לילדה
צפה בקובץ המצורף 970824
ק"ש מניסיון
לבת- 66.5+ משלוח- 13
אולי באלי יש יותר זול
תודה אבל לא זול בכלל,סט פיגמה למעבר
יוקרתי ומחמיא ממש
לתינוק
צפה בקובץ המצורף 970826
לילד
צפה בקובץ המצורף 970832
לילדה
צפה בקובץ המצורף 970824
ק"ש מניסיון
הזמנתי פעם 18 ופעם 20, ממש מספיק!!!ממש מעניין אותי למתנות- איזה גודל הזמנתם? יוצא מספיק מרשים? מה המחיר הסופי, ותוך כמה זמן הגיע?
תודה.
איך איכות התמונה יוצאת?מתאים לC2
הזמנתי פעם 18 ופעם 20, ממש מספיק!!!
לי יצא 80 ומשהו כולל המשלוח
ממליצה בחום!!!
הגיע תוך שבועיים-שבועיים וחצי
מכירה ממש הרבה שקנו את זה ולרובם מחזיק מצוין!!יש אולי עוד אנשים ממליצים?
תודה !!!
וואווומושששלם!!!איך איכות התמונה יוצאת?
בשו"ל?וואווומושששלם!!!
איך קובעים את התמונה שרוצים?מנורת לילה בהדפסה אישית- תלת מימד- פשוט מוווושששלם. נדלק בטאצ'/בשלט. 16 צבעים+אפקטים
הזמנתי פעם שלישית (למתנות...)
9.67US $ 25% OFF|8 22CM Customized 2/16 Colors 3D Print LED Moon Light Touch/24Keys Remote Control Night Lamp for Baby Kids Home Decoration|LED Night Lights| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מה???בשו"ל?
אחרי שמבצעים את ההזמנה נכנסים ל"צור קשר עם המוכר" ושם כותבים לואיך קובעים את התמונה שרוצים?
באיזה שלב בהזמנה?
וכנל שאר המוצרים בהדפסה אישית - חותמת, אונקי אשראי....
כלומר אחרי התשלום?מה???
אחרי שמבצעים את ההזמנה נכנסים ל"צור קשר עם המוכר" ושם כותבים לו
מקווה שהובנתי...
שאלתי אם התמונה היא בשחור לבןמה???
אחרי שמבצעים את ההזמנה נכנסים ל"צור קשר עם המוכר" ושם כותבים לו
מקווה שהובנתי...
זה חלק מהמנורה,שאלתי אם התמונה היא בשחור לבן
כןכלומר אחרי התשלום?
אשמח לקישור באליאקספרססט פיגמה למעבר
יוקרתי ומחמיא ממש
לתינוק
צפה בקובץ המצורף 970826
לילד
צפה בקובץ המצורף 970832
לילדה
צפה בקובץ המצורף 970824
ק"ש מניסיון
אשמח לקישור באליאקספרס
איך אנשים שומעים אותך מעבר לקו, בצורה קלה או שצריך להקפיד לדבר יחסית בקול? כי בדרך כלל בכאלה אוזניות אתה שומע טוב אבל ההוא שמעבר לקו קצת פחות?בלוטוס.
איכותי מאוד.
הזמנתי כבר כמה פעמים לכל השכנים והחברים שראו אותי עם הבלוטוס הזה ושמעו את המחיר, והתלהבו
(בארץ יכול לעלות גם פי שלוש ויותר, אותו בלוטוס ואותה חברה בדיוק)
המשלוח תמיד היה מהיר וב"ה עד היום אלו שהזמנתי להם מרוצים עד הגג
קיים במספר צבעים וכן ניתן להוסיף עוד כמה שקלים ולקבל גם קופסא מהודרת למתנות וכאלה.
ק.ש מניסיון חיובי.
צפה בקובץ המצורף 969909
אם אתה רוצה משהו ששומעים אותך באמת טוב, אל תלך על הזולים, קח פלטרוניקס 3200 או 5200, יקרים (אפילו מאד), אני כבר כמה שנים איתם, לא רואה את עצמי בלי זה. הרבה מאד מעלות, פירטתי פה פעם איפשהו.איך אנשים שומעים אותך מעבר לקו, בצורה קלה או שצריך להקפיד לדבר יחסית בקול? כי בדרך כלל בכאלה אוזניות אתה שומע טוב אבל ההוא שמעבר לקו קצת פחות?
והאם יש לך מושג האם זה עובד על פלאפון יאנג מאחר וקניתי כמה פעמים כאלה בלוטוסים בשווי של 200 ש"ח ולאחמ"כ התברר לי שיש בעיות בחיבור ביניהם, אז איך זה עם היאנג, יש לך מושג או שאולי אפשר לבדוק אותו על יאנג של מישהו שאתה מכיר?
אודה לך מאוד
באיזה אתר?אם אתה רוצה משהו ששומעים אותך באמת טוב, אל תלך על הזולים, קח פלטרוניקס 3200 או 5200, יקרים (אפילו מאד), אני כבר כמה שנים איתם, לא רואה את עצמי בלי זה. הרבה מאד מעלות, פירטתי פה פעם איפשהו.
בעבר התחבר לי לסמסונג פוקט - ללא כל בעיה, מניח שזה דומה, לא בטוח.באיזה אתר?
השאלה האם זה באמת מתחבר בצורה חלקה ליאנג? יש לי כמה מכשירים כאלה, מאוד יקרים, שמונחים בבית ללא שימוש מאחר והחיבור בינם לבין היאנג הוא בעייתי?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: