אלי-אקספרס ~~ קניות מוצלחות!! המלצות מנסיון אישי בלבד! ~~

אם פי 3

משתמש מקצוען
מתאים לC2
ממש מעניין אותי למתנות- איזה גודל הזמנתם? יוצא מספיק מרשים? מה המחיר הסופי, ותוך כמה זמן הגיע?
תודה.
הזמנתי פעם 18 ופעם 20, ממש מספיק!!!
לי יצא 80 ומשהו כולל המשלוח
ממליצה בחום!!!
הגיע תוך שבועיים-שבועיים וחצי

אסתי ק. [קראנצ'ית]

אסתי קלמנוביץ- שרי ווייס
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
יש אולי עוד אנשים ממליצים?
תודה !!!
מכירה ממש הרבה שקנו את זה ולרובם מחזיק מצוין!!
(כנ"ל אני וההורים שלי...)
מה שכן צריך לקחת בחשבון שלא הסימים הכשרים נקלטים
ושהבטריה דפוקה- בטריה חדשה עולה בסביבות ה100 ש"ח אבל עדיין שווה

loving music

משתמש מקצוען
מנורת לילה בהדפסה אישית- תלת מימד- פשוט מוווושששלם. נדלק בטאצ'/בשלט. 16 צבעים+אפקטים
הזמנתי פעם שלישית (למתנות...)
איך קובעים את התמונה שרוצים?
באיזה שלב בהזמנה?
וכנל שאר המוצרים בהדפסה אישית - חותמת, אונקי אשראי....

אם פי 3

משתמש מקצוען

אם פי 3

משתמש מקצוען
ק"ש של דברים מוצלחים שהזמנתי-
גומייה עם סרט לשיער- מהמם!

סיכות מאמיותתת לילדה בת שנה, הזמנתי את השני מימין בשורה השניה

צמיד תליונים שהזמנתי למתנת בת מצווה, עדיין לא נתתי לה אז לא יודעת לומר על הצבע... אבל המחיר-מצחיק!!! והגיע מושלם!

בלוני מספרים+בלונים מתאימים. מהמם! הזמנתי 12 לבת מצווה...

מטען-מגנט. מוצלח ברמות! החלק של המגנט נשאר בפלאפון ומתחבר באמצעות מגנט למטען.

עגיל מהמם! ובזול! מתאים לנשים ונערות

עגיל מהמם! הזמנתי לאחותי בת 13 את צורת השבולת. זה עולה מהתנוך למעלה... גזעי!

תיק מגניב לגן!!! שקוף-צבעוני

טבעת מדהימה! הזמנתי את השמאלית

טבעת עדינה לנערות. הזמנתי את הLOVE למתנה-מהמם!

פרשן

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
בלוטוס.

איכותי מאוד.

הזמנתי כבר כמה פעמים לכל השכנים והחברים שראו אותי עם הבלוטוס הזה ושמעו את המחיר, והתלהבו:D:)
(בארץ יכול לעלות גם פי שלוש ויותר, אותו בלוטוס ואותה חברה בדיוק)

המשלוח תמיד היה מהיר וב"ה עד היום אלו שהזמנתי להם מרוצים עד הגג:D
קיים במספר צבעים וכן ניתן להוסיף עוד כמה שקלים ולקבל גם קופסא מהודרת למתנות וכאלה.

ק.ש מניסיון חיובי.
צפה בקובץ המצורף 969909
איך אנשים שומעים אותך מעבר לקו, בצורה קלה או שצריך להקפיד לדבר יחסית בקול? כי בדרך כלל בכאלה אוזניות אתה שומע טוב אבל ההוא שמעבר לקו קצת פחות?
והאם יש לך מושג האם זה עובד על פלאפון יאנג מאחר וקניתי כמה פעמים כאלה בלוטוסים בשווי של 200 ש"ח ולאחמ"כ התברר לי שיש בעיות בחיבור ביניהם, אז איך זה עם היאנג, יש לך מושג או שאולי אפשר לבדוק אותו על יאנג של מישהו שאתה מכיר?

אודה לך מאוד

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
איך אנשים שומעים אותך מעבר לקו, בצורה קלה או שצריך להקפיד לדבר יחסית בקול? כי בדרך כלל בכאלה אוזניות אתה שומע טוב אבל ההוא שמעבר לקו קצת פחות?
והאם יש לך מושג האם זה עובד על פלאפון יאנג מאחר וקניתי כמה פעמים כאלה בלוטוסים בשווי של 200 ש"ח ולאחמ"כ התברר לי שיש בעיות בחיבור ביניהם, אז איך זה עם היאנג, יש לך מושג או שאולי אפשר לבדוק אותו על יאנג של מישהו שאתה מכיר?

אודה לך מאוד
אם אתה רוצה משהו ששומעים אותך באמת טוב, אל תלך על הזולים, קח פלטרוניקס 3200 או 5200, יקרים (אפילו מאד), אני כבר כמה שנים איתם, לא רואה את עצמי בלי זה. הרבה מאד מעלות, פירטתי פה פעם איפשהו.

פרשן

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אם אתה רוצה משהו ששומעים אותך באמת טוב, אל תלך על הזולים, קח פלטרוניקס 3200 או 5200, יקרים (אפילו מאד), אני כבר כמה שנים איתם, לא רואה את עצמי בלי זה. הרבה מאד מעלות, פירטתי פה פעם איפשהו.
באיזה אתר?
השאלה האם זה באמת מתחבר בצורה חלקה ליאנג? יש לי כמה מכשירים כאלה, מאוד יקרים, שמונחים בבית ללא שימוש מאחר והחיבור בינם לבין היאנג הוא בעייתי?!

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
באיזה אתר?
השאלה האם זה באמת מתחבר בצורה חלקה ליאנג? יש לי כמה מכשירים כאלה, מאוד יקרים, שמונחים בבית ללא שימוש מאחר והחיבור בינם לבין היאנג הוא בעייתי?!
בעבר התחבר לי לסמסונג פוקט - ללא כל בעיה, מניח שזה דומה, לא בטוח.
אם אתה ברמות, תוכל לנסות את שלי.
אל תשכח שגם ליאנג יש תאריך תפוגה...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה