אני צריכה רק לשיחות ישמעו אותי טוב? זה מה שחשוב לי. תודה.בהחלט גם לשמע
המידות גדולות!!ממש אהבתי!
איך המידות? (מתלבטת בין 18 ל-24 חודש)
היי אני מחפשת המלצה לשעוני יד יפים לנשים בעלי אקספרס ושות' תודה!
היי אני מחפשת המלצה לשעוני יד יפים לנשים בעלי אקספרס ושות' תודה!
אפשר באליאקספרס??לוח מאיר להעתקת ציורים.
מעסיק את הילדים שעות ארוכות.
אצלנו בבית כל ילד בתורו העתיק את החוברת חנוכה של כל האחים שלו וככה לכולם נהיה מלא חוברות.
מה שקצת מעצבן זה שהמכשיר הזה עובד רק כשהוא מחובר לחשמל, אין לו בטריות.
שיווקי מנסיון.
רציתי לדעת איך עיצבת את הפרחים (על בסיס מה) או שקנית זר מוכן?אגרטל פמוט הזמנתי זהב 38cm
12.25US $ 35% OFF|IMUWEN Gold Candle Holders 50cm/20
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
עשיתי גם כזה.. בחנות פרחים יש ספוג לשים עליו פרחיםרציתי לדעת איך עיצבת את הפרחים (על בסיס מה) או שקנית זר מוכן?
הכול כבר הגיע. השתמשתי פעם אחת. מרגיש איכות מצויינת!סט אחד כבר הגיע?
ואיך האיכות?
עשיתי גם כזה.. בחנות פרחים יש ספוג לשים עליו פרחים
קניתי זרים של פרחים מפלסטיק ותקעתי אותם על הספוג
יצא מהמם!!!
קלקר זה מעולה!נראה לך שעם כדור קלקר גדול גם אפשר לעצב?
או שעדיף ספוג?
ואם לא, איזה ספוג השתמשת?
תודה!!!
נראה לך שעם כדור קלקר גדול גם אפשר לעצב?
או שעדיף ספוג?
ואם לא, איזה ספוג השתמשת?
תודה!!!
זה בסדר גמור!! זה בדיוק כמו של הארץ! יש לי גם את של הארץ וגם את זה , זה אותו דבר רק ההפרשים מחיר עצומים , כמו שאתם רואיםזה המקורי?
בכ"א משחה לעור
חשוב לדעת שהיא עם אישור משרד הבריאות או משו
איך אפשר לדעת בוודאות גמורה שמדובר באותו מוצר?זה בסדר גמור!! זה בדיוק כמו של הארץ! יש לי גם את של הארץ וגם את זה , זה אותו דבר רק ההפרשים מחיר עצומים , כמו שאתם רואים
ערב טוב! אני אומר לך מידיעתי , ויש עוד הרבה שקנו דרכי ואמרו שזה טוב. אני לא לוקח אחריות, אני רק מביא לכם את אותו המוצר שמייבאים לארץ ומכפילים את מחירו בהרבה יותר זול! אז אם את חוששת, אז עדיף לך ללכת על בטוח (למרות שהרבה ממליצים על זה!).איך אפשר לדעת בוודאות גמורה שמדובר באותו מוצר?
הכיתוב החיצוני לדעתי לגמרי לא מחייב
לא הייתי לוקחת סיכון כשמדובר במשהו רגיש כמו צלקת
יש שם מלא סכו"ם כולם נראים אותו דבר אבל יש הפרש בחירהכול כבר הגיע. השתמשתי פעם אחת. מרגיש איכות מצויינת!
לא. כל מוכר בעלי אקספרס מתחרה בעצמו... סתם שתדע שתמיד כדאי לבדוק בחנות אם בחרת את המוצר במחיר הזול ביותר. כמעט לא נתקלתי במוכר שיש לו רק פעם אחת מכל מוצריש שם מלא סכו"ם כולם נראים אותו דבר אבל יש הפרש בחיר
יש הסבר לזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: