קישור שיווקי = ק.ש.תגידו מה זה ק.ש?
פתחתי קישור ששלחו כאן, אם אני מוצאת באותו עמוד אותו מוצר במחיר זול יותר כדאי לקנות או שזה לא עם ניסיון ותגובות טובות?
העליתי כאן ים רעיונותרעיון לתחפושת מקורית מאליאקספרס?
יש לכן?
תודה...העליתי כאן ים רעיונות
אם תרצי אצטט לך, לאיזה גיל ומגדר?
פורים - תחפושות!!!!
כן כן, תחפושות תשפ''ד!! אני מחפשת רעיונות לתחפושות לתינוקת מתוקה מתוקה שתהיה בפורים בת שנה. אני אשמח לקבל תמונות ולינקים לקניה באליאקספרס או כל מקום זול אחר. או רעיונות להכנה עצמית קלה. תודה רבה!www.prog.co.il
יש מצב לקישור למזוודה יפה שזמינה לישראל?
לא רק, מי ששמה שיווקי בד"כ יודעת לבחון את האמינות של החנות ושל המוצר מכל מיני פרמטרים, שצריך ניסיון בשביל לבחון אותםקישור שיווקי = ק.ש.
ונכון, זה ייתכן שתמצאי זול יותר אבל זו ששלחה קישור שיווקי רוב הסיכוים זה קישור שהיא שלחה אחרי שקנתה מאותה חנות מניסיון וכד'
מה אתן אומרות יכול ליהות שזה לא ביטוחותי?טוב עכשיו משהו שלא קשור למבצעים, אולי קופונים תקפים לא בדקתי
עגלת חיקוי לדונה פשוט 97% אותו הדבר, כל הנוייאנסים הכי קטנים אותו הדבר!
הזמנתי והגיע לי באיחור אז כבר קניתי משילב וככה יכולתי להשוות וזה ממש ממש דומה!
וכמובן המחיר ללא מכס יבוא שאין על עגלות תינוק
בשילב כרגע 1592 ש''ח אז זה יוצא פחות שליש מחיר
דרך אגב את שלי שהגיעה ולא היה לי כבר מה לעשות איתה מכרתי תוך יום בקהילה שלי בידיעה שזה חיקוי ב 1000 ש''ח
שווה עיון וחשיבה
ק.ש.
צפה בקובץ המצורף 1508805
העמוד המגניב הזה?עזרה דחופה!!
אתמול הגעתי איכשהוא, לי יודעת איך, להרבה מוצרים במחירים ממש זולים, היה כתוב שזה מבצעים לכמה ימים. היה מוגבל רק ל-10 מוצרים וזה לא היה בעגלת הקניות הרגילה אלא בנפרד.
אני רוצה שוב להזמין משם אבל אני לא מצליחה להגיע לזה.
משהו יודע איך להכנס לזה??
תודה!
זה מגיע ערכה להכנה? איזה סוג תמונות מומלץ להדפיס?
אני גם הזמנתי מהקישור הזהזה מגיע ערכה מושלמת,זה מגיע ערכה להכנה? איזה סוג תמונות מומלץ להדפיס?
אפשר הסבר על העמוד הזה?העמוד המגניב הזה?
הגיעו לי ממנו מוצרים מהממים בגרושים
אין לי מושג מהואפשר הסבר על העמוד הזה?
מה התנאים? עד מתי?
מוגבל למס' מוצרים?
באמת משתלם?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: