היכן הקישור לדף הזה דחוף תודהבאפליקציה או במחשב?
באפליקציה זה פשוט מופיע ישר כשנכנסים לאלי אקספרס, כמו שאפשר לראות בצילום מסך המצורףהוא מחולק לקטגוריות של העמודי מבצע מבצע
צפה בקובץ המצורף 1519810
היכן הקישור לדף הזה דחוף תודהבאפליקציה או במחשב?
באפליקציה זה פשוט מופיע ישר כשנכנסים לאלי אקספרס, כמו שאפשר לראות בצילום מסך המצורףהוא מחולק לקטגוריות של העמודי מבצע מבצע
צפה בקובץ המצורף 1519810
למה אצלי אין את כל השפע הזה?משחקי ילדיםצפה בקובץ המצורף 1521046
אני,מישהו הזמין מוצר בזמן המלחמה ויודע לומר לי מה זמן המשלוח ?
לפני כחודש ביצעתי 2 הזמנות באותו יום ל2 כתובות שונים.מישהו הזמין מוצר בזמן המלחמה ויודע לומר לי מה זמן המשלוח ?
הרבה מאוד זמןמישהו הזמין מוצר בזמן המלחמה ויודע לומר לי מה זמן המשלוח ?
הזמנתי כמה פריטים לפני חודשמישהו הזמין מוצר בזמן המלחמה ויודע לומר לי מה זמן המשלוח ?
מתי הזמנת? כבר במלחמה והגיע לך תוך 12 ימים כי אמרו שיהיה עיקובים.. אשמח לדעת אם למרות זאת הם מביאים משלוח מהר
הגיע לי תוך 12 יום
ממש כיף
הם לא לוקחים סיכון... תאריך משוער בד"כ הרבה יותר רחוק.צפה בקובץ המצורף 1522271זה בעצם אומר שהמשלוח יגיע בעוד חודש וחצי משו כזה?
תמיד זה היה מגיע תוך 10 ימים מישהי הזמינה לאחרונה ויודעת תוך כמה זמן מגיע המשלוח?
אני הזמנתי ב13.11 וחלק דברים הגיעו לי בול שבועיים אחרי ושאר הדברים הגיעו לי אתמולצפה בקובץ המצורף 1522271זה בעצם אומר שהמשלוח יגיע בעוד חודש וחצי משו כזה?
תמיד זה היה מגיע תוך 10 ימים מישהי הזמינה לאחרונה ויודעת תוך כמה זמן מגיע המשלוח?
כל השאר האינטרנט טססלאט מבחינת מה?
טעינת מוצרים?
אולי אין לך קליטה טובה
לי זה עובד מצוין
אבל זה היה תואם את התאריכים שהם כתבו על המוצר?אני הזמנתי ב13.11 וחלק דברים הגיעו לי בול שבועיים אחרי ושאר הדברים הגיעו לי אתמול
אי אפשר באמת לדעת כמה זמן יקח
גמלי כבר כמה ימיםכל השאר האינטרנט טסס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: