נחמד. לא אור חזק מיודע-מה
נחמד. לא אור חזק מיודע-מה
מה כתוב לפני נסיון ההמרה ?למה אני לא מצליחה להמיר מטבעות לקופונים? מקבלת את ההודעה הזאת בכל נסיון המרה
מה עושים??
כדי להגן על אבטחת החשבון שלכם, לא ניתן לעבד את בקשתכם בשלב זה.
ביטול
ועוד שאלה,למה אני לא מצליחה להמיר מטבעות לקופונים? מקבלת את ההודעה הזאת בכל נסיון המרה
מה עושים??
כדי להגן על אבטחת החשבון שלכם, לא ניתן לעבד את בקשתכם בשלב זה.
ביטול
נראה לי שזה עוד פחות מהמקרה המדובר, כאן מתואר שהמוצר הגיע בטווח הזמן המיועד רק לא שמו לב שזה בין המעטפות.ומי אמר לך שלא שאלו רב?
המוכר שולח את זה בידיעה שאם זה יגיע אחרי ההגנה את מקבלת כסף חזרה
הכסף חזרה הוא לא על הבגד שלא קיבלתי אלא על אי הגעה בזמן
http://din.org.il/2019/10/24/גזל-עכום-בהזמנת-מוצר-שהגיע-באיחור/
מה כתוב לפני נסיון ההמרה ?
כתוב כמה קופונים נשארו ?
זה לא נראה לי שמדובר בקופוני עליאקספרס כי באפליקציה שלהם המערכת מחדשת כל שעה את המלאי של הקופונים (2 דולר בקניה מעל 10 דולר תמורת 200 מטבעות ו10 דולר בקניה של 69 תמורת 1000 מטבעות) בעוד מאות קופונים בלבד ותוך כ-6 שניות מתחילת השעה הכל נגמר,בחרתי קופונים שהיה במלאי הרבה מהם.
שאל אם אני בטוח רוצה להמיר
כשעניתי כן - עלתה ההודעה שצרפתי
הקופונים האלו יהיה גם עכשיו (בקודים שפורסמו ויפורסמו) והקופונים לקניה תמורת מטבעות זה בדיוק כמו ב-11.11רק לשם השואה ביום הרוגים הם חילקו קופונים של 5 דולר בקניה מעל 10 דולר ושל 20 בקניה מעל 50...
סליחה, אבל מה זה המטבעות שמדוברים כאן? איך מקבלים אותם?
תכנסי לדף המרת מטבעות לקופונים ושם את פשוט בוחרת קופון להמרה מהמטבעות שלך...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: