בבקשה לא מניסיוןצריכה קישור למתלה למברשות שיניים לאמבטיה, משהו פתוח מלמטה כי מה שקורה אצלינו זה שהמברשות שיניים בחלקן מסיליקון (למטה במיוחד) ובמגע עם מים (כשזה עומד בתוך כוס סגורה) נהיה עובש!!!! וזה ממש לא ידידותי לצחצח כך שיניים
תראי כאן - יש מס' סוגיםצריכה קישור למתלה למברשות שיניים לאמבטיה, משהו פתוח מלמטה כי מה שקורה אצלינו זה שהמברשות שיניים בחלקן מסיליקון (למטה במיוחד) ובמגע עם מים (כשזה עומד בתוך כוס סגורה) נהיה עובש!!!! וזה ממש לא ידידותי לצחצח כך שיניים
רוצה אותו באלי אקספרס:תראי כאן - יש מס' סוגים
מישהו יכול לעזור לי , ולמצוא לי משהו שכן מתאים לי?מישהו יודע אם לנוקיה 208 זה יתאים?(כלומר, לטלפון חכם עם חיבור כמו שלי)
https://he.aliexpress.com/item/3306...1.0&pvid=18f762c4-008e-4ff1-a2b6-bea5dde4a8fc
תודה
מה זה צריך להיות? למה את זקוקה?מישהו יכול לעזור לי , ולמצוא לי משהו שכן מתאים לי?
יש שם מקום ברווח למטען?תיק מעולה למחשב נייד!
אחרי הרבה חפירות זה הבחירה שלי. תיק יפה מחולק לתאים פנימיים וחיצוניים כולל חבל נשיאה ושרוול למזוודה, בעל דירוג גבוה, וזול!
מה זה צריך להיות? למה את זקוקה?
יש כאן הרבה מטריות 'יד' - הם לא מניסיון..שלום יש למישהו המלצה מניסיון
למטרייה קטנה מאד שנכנסת לתיק בקלות באזור ה5$?
ראיתי את זה. אבל מה זה??
זה אפשרות של דיסק אונקי גם לטלפון וגם למחשבראיתי את זה. אבל מה זה??
אני כבר מעלה.מישהו יודע אם לנוקיה 208 זה יתאים?
https://he.aliexpress.com/item/3306...1.0&pvid=18f762c4-008e-4ff1-a2b6-bea5dde4a8fc
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: