קנית בזיפי, וקיבלת קופונים?קיבלתי הודעה ממוכר:
הזמנה של 100 דולר ומעלה, קבל 10 דולר הנחה
(____:קוד קופון)
Order $ 35 and up, get $ 5 off
(Coupon code: ___
זה תקף אצל כל המוכרים?
קנית בזיפי, וקיבלת קופונים?קיבלתי הודעה ממוכר:
(____:קוד קופון)
Order $ 35 and up, get $ 5 off
(Coupon code: ___
זה תקף אצל כל המוכרים?
לאצריך לכתוב משהו בקוד הנחה'?
אכן!!קנית בזיפי, וקיבלת קופונים?
זה של deko ?אני מעוניין להזמין מברגה זו, רשום לי כמו בהרבה הזמנות, אפשרות בחירה: ספינות מ: ולבחור.
מה עלי לבחור? cn? il?
העלתי את זה בעבר לא יודע אם מתאים לנוקיה, פשוט מישהו ביקש והמליצו על זה כאן בפורום.קישור לאוזניות בזיפי, כדאי לראות, 45 דירוגים ומשובים ממוצע של 4.5!!
בדקת אותם כבר?אכן!!
המוכר שלח לי בהודעה 2 קופונים.
כן אחד בטוח טוב השני לא בטוחבדקת אותם כבר?
זה יש את FINAL11כן אחד בטוח טוב השני לא בטוח
הנה השני
(visa5:קוד קופון)
לא תקף(visa5:קוד קופון)
למי יש נסיון עם המקרן הזה? צריך לדעת האם עובד גם עם דיסק און קי.
יעזור מאוד!!
https://www.prog.co.il/threads/על-מקרן-מאליאקספרס-שניק-בינה-הזמינה-דחוף.493833/#post-7023869
העלו כאן בעבר קישור לנגן קליפס מומלץ מאליאקספרס תומך בעברית, מישהו יכול להעלות שוב.
אני מעוניין להזמין מברגה זו, רשום לי כמו בהרבה הזמנות, אפשרות בחירה: ספינות מ: ולבחור.
מה עלי לבחור? cn? il?
בדגם שהעלת אי אפשר לשמוע רדיו דרך הבלוטוס
אפשר להקליט רדיו
בדגם הזה (שיפור של הקודם) אפשר לשמוע רדיו גם בבלוטוס
יש לי ניסיון, מאוד מרוצה, מגיע בעבריתתודה רבה על התשובה. האם יש לך ניסיון אישי איתו והאם הוא מגיע עם עברית?
נ.ב. באתר מצוין שהוא קורא וידאו MP4, זה לא נכון צריך להמיר ל-AMV (או לגירסא מסוימת של AVI, לא בדקתי, כמו"כ השעון לא מופיע תמיד על המסךזה עולה בסה"כ 27 דולר (95 ש"ח) וזה בהחלט הרבה יותר משופר ואציין כמה נקודות שכתוב ע"ז באתר
* עיצוב חדשני
* בלוטוס משופר, אפשר להיכנס מתפריט רגיל, וכן להריץ קדימה אחורה, וכן להאזין לרדיו בבלוטוס
* 16 ג'יגה זיכרון פנימי! + כרטיס עד 128
* 35 שעות סוללה בהטענה של שעתיים
נראה שווה...
צפה בקובץ המצורף 535413
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: