יש קופונים גם לקניות בסכום נמוך יותר??
יש קופונים גם לקניות בסכום נמוך יותר??
סליחהסכום של 270...אם הזמנתי בנקסט בסכום של 250 שח
בטוח יהיה לי מכס או יש סיכוי שלא?
תודה
מנסיון אישי!
או הדגם הזה (בשימוש כבר שנתיים, חבל על הזמן ממכר ופרקטי ביותר בלי טאצ' מעצבן ובלי נוכחות מעצבנת)
לקניה לחץ כאן (אם לא עובד, תנסו להעתיק את הכתובת ולהדביק או להכנס דרך גלישה בסתר)
או דגם יותר חדיש שלו (נסיון של חודשיים בערך, יש לו מעלה עצומה בבלוטוס לעומת הדגם הראשון) אבל בחריץ הרחבה צריך לדחוף את הכרטיס מאד עמוק (צריך קצת ציפורן בשביל זה)
לקניה לחץ כאן (אם לא עובד, תנסו להעתיק את הכתובת ולהדביק או להכנס דרך גלישה בסתר)
דרך הקישורים הנ"ל משלוח תוך שבוע וחצי-שבועיים (היה פעם שהגיע תוך שבוע!!)
אני חושב שרק פעם אחתאני גם מזמינה עכשיו פעם ראשונה ויש לי את הקופון של 3 דולר ויש לי גם קופון של 4 דולר בקניה של 5 דולר ואני לא יכולה להשתמש אם שניהם.
אתם יודעים אם אפשר להשתמש אם הקופון של 4 דולר לפעם אחרת או שזה רק לקניה ראשונה
(קיבלתי את זה כשנרשמתי)
תודה רבה
מנסיון אישי!
או הדגם הזה (בשימוש כבר שנתיים, חבל על הזמן ממכר ופרקטי ביותר בלי טאצ' מעצבן ובלי נוכחות מעצבנת)
או דגם יותר חדיש שלו (נסיון של חודשיים בערך, יש לו מעלה עצומה בבלוטוס לעומת הדגם הראשון) אבל בחריץ הרחבה צריך לדחוף את הכרטיס מאד עמוק (צריך קצת ציפורן בשביל זה)
דרך הקישורים הנ"ל משלוח תוך שבוע וחצי-שבועיים (היה פעם שהגיע תוך שבוע!!)
זה קופון אוטומטי וכל עוד הוא נותן את זה זה אומר שלא מומשבלשונית הקופונים שלי רשום לי שהקופון בתוקף והוא לא נותן לי את ההנחה בלי הקשת קוד קופון, יש אפשרות לבדוק אם הקופון נוצל? תודה
אני מעוניין להזמין מברגה זו, רשום לי כמו בהרבה הזמנות, אפשרות בחירה: ספינות מ: ולבחור.התכוונת לזאת?
https://he.aliexpress.com/item/32848191490.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dLt5J9s
בכל אופן אני הזמנתי אותה לפני חצי שנה בערך (וגם המלצתי עליה פה)
מקדחה ומברגה במכשיר אחד הזמנתי את הכחולה עם בטריה אחד (המחירים עכשיו זולים בהרבה מלפני חצי שנה)
המברגה הכחולה היא אימפקט עם עוצמה חזקה, אני קודח ומשתמש איתה בלי סוף וממש נהנה ממנה...
עריכה: חברת דקו מותג מוביל מאד בסין, דרך אגב גם מקיטה מיוצרת בסין, לשיקולך
הקישור אינו שיווקי.
מה הקוד?קיבלתי הודעה ממוכר:
הזמנה של 100 דולר ומעלה, קבל 10 דולר הנחה
(____:קוד קופון)
Order $ 35 and up, get $ 5 off
(Coupon code: ___
זה תקף אצל כל המוכרים?
אם אני יפרסם ישתמשו לי בזה...מה הקוד?
תבדוק תדע.אם אני יפרסם ישתמשו לי בזה...
אבל איך אפשר לדעת האם זה תקף לכל המוכרים?
כשמוכר שולח קוד זה עבורו בדר"כ,אם אני יפרסם ישתמשו לי בזה...
אבל איך אפשר לדעת האם זה תקף לכל המוכרים?
צד שמאלצפה בקובץ המצורף 563404 לא הבנתי? כמה הוא גובה ממני כמו מה שרשום בצד ימין או בצד שמאל?
צריך לכתוב משהו בקוד הנחה'?צד שמאל
רואים שיש קופון של 3 דולר שמעדכן את המחיר למה שרשום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: