כשאת בוחרת מהסל את מה שאת רוצה להזמין ונכנסת לדף של אישור הזמנה יש מקום להזין קופונים ,כשאת מקישה את הקופון זה כותב לך אם הקופון בתוקף וכמה הוא הוריד לך מסך ההזמנה או שהקופון לא בתוקף ותנסי להקיש שם קופון אחר.איפה אני מזינה את הקופונים האלו?
כשאת בוחרת מהסל את מה שאת רוצה להזמין ונכנסת לדף של אישור הזמנה יש מקום להזין קופונים ,כשאת מקישה את הקופון זה כותב לך אם הקופון בתוקף וכמה הוא הוריד לך מסך ההזמנה או שהקופון לא בתוקף ותנסי להקיש שם קופון אחר.איפה אני מזינה את הקופונים האלו?
בינתיים כל הקופונים שם לא בתוקף, גם קופונים שהם מיועדים לשעה הנוכחית כך שלא הגיוני שכבר נוצלו, אז אני לא יודעת כמה זה אמיתי...בשלב האחרון של הקניה (באישור התשלום) מתחת לשורה של קופוני עליאקספרס יש שורה הזן קוד קופון.
בדקתי עכשיו באתר שפורסם (הקודים) וזה ממש מוזיל את המחיר (הסופי-לאחר כל ההנחות) בעוד 10-20 %.
מעניין מי עומד מאחורי האתר הזה ?
באיזה קופון השתמשת?אני השתמשתי לא מזמן באחד הקופונים שם וזה עבד מעולה!
אולי תחכי שיעלו לאתר שם קופונים יותר עדכניים...
כותב לי: הזן קוד מבצע תקףהשתמשתי בקופון בשם agod שזה שמונה דולר על קניה מעל 60 דולר.ואכן ירד לי 8 דולר מהקניה!
כותב לי: הזן קוד מבצע תקף
לאאוי אז כנראה כבר פג התוקף שלו
ולא עובד אף קופון אחר?
נסי אותם.כתוב שבין 11 לחצות זה יעבוד
איך אתה מטמיע את הקישור מאחורי המילים?
תכנסי לאתר כאן ותקחי משם את הקוד שמתאים לך(לפי סך ההזמנה שלך...)אשמח לעזרה מיידית
באישור הזמנה באליאקספרס הוא מבקש ממני קוד קופון, איפה רשום לי הקוד, תודה רבה
/';BJGCVמוצרי אלקטרוניקה זולים, יעילים ושימושיים:
- מבחר גדול של אוזניות
- נגני MP3
- עכברים למחשב
- דיסק און קי (כל מיני חברות וסוגים)
- מקלדות למחשב בעברית
- מטענים
- עטי מצלמות
- בוקסות
בהצלחה...
יכול לפרט בבקשה. ניסיתי ולא הצלחתי
יכול לפרט בבקשה. ניסיתי ולא הצלחתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: