__אני לא מצליח להבין איך אפשר לפרוץ לחשבון שלך עם למשהו יש את המספר כרטיס אשראי שלך ?______________אין לי יש לי של הבנק....
ואם זה ישירות מהבנק - זה מפחיד שיפרצ את החשבון...
__אני לא מצליח להבין איך אפשר לפרוץ לחשבון שלך עם למשהו יש את המספר כרטיס אשראי שלך ?______________אין לי יש לי של הבנק....
ואם זה ישירות מהבנק - זה מפחיד שיפרצ את החשבון...
מישהו יכול לענות לי?נכתב ע"י MIC.MIS;1678522:כדי לקנות מעיל צמר מאליאקספרס - או שיש חשש ודאי לשעטנז?
לא יודעת איך בדיוק! אבל אני יודעת שזה קרה לאנשים.
אז למה לקחת סיכון? עדיף כרטיס נטען מקסימום הלך הכסף שהטענת בכרטיס
ולא לוקחים לך מהחשבון בלי שאתה שם לב...
בא לך להיות אחד צהלעיתים נדירות האלו ואז לרוץ אחרי חברת האשראי...?נכתב ע"י esttyk;1680720:זה לא נקרא לקחת סיכון, כי בעיקרון זה לא אמור לקרות,
אלפי אנשים קונים כך מידי יום, והכל בסדר.
לעיתים נדירות ממש נחשפים מספרי אשראי, וגם אז הלקוחות מבוטחים אצל חברת האשראי שלהם.
נכתב ע"י איל עיצובים;1385294:אני יכולה להמליץ בחום על מכנסיים של נקסט ב-32 ש"ח אני משתמשמת בהם בלי סוף ונשארות חדשות
בא לך להיות אחד צהלעיתים נדירות האלו ואז לרוץ אחרי חברת האשראי...?
מעבר לזה זה לפעמים יכול להיות שמורידים לך מידי פעם 20 ₪ פה ..10 ₪ שם...
הם עושים למה אנשים כמה והופכים למיליונרים
למה להסתבך בכוח? תעשו מה שבראש שלכם - כדאי להיות מודעים לכך!
נכתב ע"י נני5;1684496:אמזון בד"כ לא שולחים לארץ, ולכן הוא פחות פופולרי אצל הישראלים
יש לך כאן הסבר מעולה!!נכתב ע"י MIC.MIS;1688903:תגידו, אם יש לי בסל הקניות כמה מוצרים איך אני יכולה להזמין רק חלק מהם? בלי למלא פרטים אחד אחד? יש דבר כזה?
אשמח להסבר איך מבצעים הזמנה דרך אלי אקספרס תודה
סליחה על הבורות...
נכתב ע"י ישראל44;1692862:אני הזמנתי תחתיות של שמלת כלה, זה לא לילדות אלה לנשים,
אבל אני הולכת פשוט לקצר את זה ולשים לילדות מתחת לשמלה
זה חישוקים ועלה לי בערך 15$ לכל אחד,
אם תרצי אני יעלה מחר קישור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: