לא כ"כ זוכרת איפה זה, תנסי לקרוא לו (@) או לשאול בפרטי , הוא בד"כ עונהאפשר קישור לאשכול של בעריש?
תודה על המידע
לא כ"כ זוכרת איפה זה, תנסי לקרוא לו (@) או לשאול בפרטי , הוא בד"כ עונהאפשר קישור לאשכול של בעריש?
תודה על המידע
מאחל לכם טון של הצלחה....מישהו יכול לעזור לי רגע?
איך הופכים קישור לשיווקי? כלומר איך אני מקבלת את הקאשבק, מה התהליך?
סליחה אם אני מרגיזה מישהו... (:
קאשבק לא טוב?מאחל לכם טון של הצלחה....
לעשות קישורי שותפים בקלות ולהרויח כסף!
למי שמעוניין לקבל עמלה על קישורים שהוא מעלה - הסבר קצר וקל!
אתם צריכים להרשם קודם כל לקאשבק קאשדו בקישור הזה:
https://cashdo.co.il/?ref=uaBFNS
תכנסו לעמוד של affiliate-cpa
תבחרו באתר אליו אתם מעונינים לעשות את הקישור (לדוג' אליאקספרס)
תדביקו את הקישור אותו ברצונכם לשתף.
פרסמו את הלינק שניתן לכם.
חכו שמישהו יקנה דרך הלינק שלכם
הרבה הצלחה, מקווה שעזרתי.
אם יש עוד שאלות אשמח לעזור.
- כמובן שאתם יכולים גם לקנות בעצמכם דרך האתר ולקבל קאשבק יותר גבוה על הקניות שלכם - וזה יצטרף לכסף שייצבר לכם.
(מגוון אתרים: אופנה, קוסמטיקה, תיירות ונופש, אלקטרוניקה, בגדים, מחשבים, באתרים הגדולים של קניות בחו"ל ובארץ, כמו"כ אל-על בוקינג ועוד)
את הכסף אפשר לממש לחשבון הבנק, פייפאל, תווי קניה שווים. מהשקל הראשון.
גילוי נאות - אני עשוי להרויח מזה שנרשמים דרכי.
לא אמרתי...קאשבק לא טוב?
רק קאשבק קאשדו?
לא קיים.
אצלי נפתח.הכל לא זמין, חוץ מהפלאפון ומהנגן הראשון.
צריך לעשות משהו מיוחד?
תודה, עובד.אצלי נפתח.
צריך להעתיק את הקישור להדביק ולחפש, לא ללחוץ עליו, כי ככה זה לא נפתח...
כמו בכל מוצר, ששוה לבדוק גם את המשובים בזיפי....מטען ראש לקיר (3 שקעים, אחד מהם מהיר - 3 אמפר), נראה מעולה, אלפי רכישות והמלצות, משלוח כשבועיים וחצי!
מחיר מצחיק...
כמו בכל מוצר, ששוה לבדוק גם את המשובים בזיפי....
חפתים מרשימים, הגיע תוך פחות מ3 שבועות, יפה מאד. תבחרו איזה צבע שנראה לכם, זה כמו בתמונה.
פה, זיפי, המשובים גם נותנים מעל 4 כוכבים.חפתים יוקרתיים, היום ראיתי דומה לזה בארץ ב190 ש"ח., הגיע תוך 3 שבועות, מרשים ביותר.
אחרי הרבה הזמנות שלו, הפסקתי לקנות אותו בעליאקספרס. הוא נהרס לי מידי כמה חודשים!אוזנית בלוטוס פיינבלו F920, אם עוד לא ראיתם אותה על אנשים בישראל, אתם כנראה לא יוצאים לרחוב, זה מוצר שרוב הרוכשים שלו -למעלה מ90 אחוז הם מישראל! אוזניה מעולה בטריה מעולה מתחבר אפילו לנוקיה 208!, נוח מאד קומפקטי וידידותי. מקירא את מספפר המחייג ועוד... משלוח תוך פחות משבועיים.
קישור לא תקיןתעסוקה חמודה לילדים מהמלצות מכאן ממש מוצלח.
ילקוט לבת בכיתה ג' ממש מוצלח טוב נראה מסיבי מכיל המון יש הרבה תאים הזמנו את הורוד, הרוכסנים שפחדתי עליהם נראים מצוינים.
קישור לא תקין
אצלי נפתח.
צריך להעתיק את הקישור להדביק ולחפש, לא ללחוץ עליו, כי ככה זה לא נפתח...
לא יודעת מה העלו כאן בעבר , בכל מקרה מצ"ב קישור לדגם שבקשתם (לא מניסיון)שלום לכולם !
נראה לי שהביאו כאן פעם קישור לשעון דמוי קסיו, שהדגם שלו הוא F91W,
מישהו זוכר? יכול להביא קישור?
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: