משהו יודע/ת על קישור לסכין הפלא לחיתוך עוגות, זאת סכין ארוכה עם שתי ייות משני הצדדים.
בארץ זה עולה למעלה ממאה שקלים.
וכן אשמח לקישור למוד חום לאפיה.
כזה?משהו יודע/ת על קישור לסכין הפלא לחיתוך עוגות, זאת סכין ארוכה עם שתי ייות משני הצדדים.
https://he.aliexpress.com/item/32919465533.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.70c04c4d1H8nQx
המגפונים הגיעו תוך שבועיים-- נראים מושלם.
עוד לא השתמשנו כך שאני לא יודעת לספר על האיכות-- אבל נראה מצוין.
המחיר קצת עלה- אז אולי תמצאו אצל מוכר אחר יותר בזול.
הזמנתי עוד זוג שהגיע לסניף וצריך לאסוף-- אעדכן איך נראה.
מישהו הזמין את זה???
https://he.aliexpress.com/item/4000087195592.html?spm=a2g0o.cart.0.0.47573c00zlJovM&mp=1
כשגוללים למטה יש טבלה שלימהזה מציג מידה אירופאית ומידה אמריקאית. עמודת הס"מ מציגה 0
ותראי מה מצאתי בעקבות זה (לא מהמלצה) אבל נורא חמוד לתקרה:
מעניין אותי אם יש כזה דבר בעליאקספרס, אם מישהו מוצא נשמח לקישור.
זה קשה לחפש ככה בלי שום מידע על המוצר, אם תצלמי את המוצר ואראה אוכל לנסות למצוא לךיש לך קישור לעגילי גולדפילד או כסף אמיתי כמו שמוכרים בתכשיק?
אני רגישה לשאר מתכות...
ואת גם מרוצה? התוכן מתאים?
כי הבנתי שישנם גימבויים כשרים..
יש סיבה לכך?
ל @בעריש יש אשכול שלם שמדבר על זה אבל יש עוד שיטה שהיא קצת מסובכת, עד שקלטתי אותה...מישהו יכול לעזור לי רגע?
איך הופכים קישור לשיווקי? כלומר איך אני מקבלת את הקאשבק, מה התהליך?
סליחה אם אני מרגיזה מישהו... (:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: