כול תמונה, אצלי זה העביר חלקאיזה גודל תמונה צריך לשים? האם זה מוגבל בגודל של MB ? האם גודל התמונה בפיקסלים מוגבל?
כול תמונה, אצלי זה העביר חלקאיזה גודל תמונה צריך לשים? האם זה מוגבל בגודל של MB ? האם גודל התמונה בפיקסלים מוגבל?
לא התנסיתי במוצר. אפשר לבדוק במשובהשאלה היא איך איכות הסקוטש וכן בטח הדבק לא מספיק חזק בזה
יש אולי באלי אקספרס???
מוצר לא זמין.
תנסו לבדוק כאן אולילמישהו יש קישור למעיל חורפי בשביל תינוקות בנות?
כל מיני קישורים לבגדי שבת בנים : (גם אם הדוג' המסוימת לא מוצאת חן בעיניך תוכלי לגלול למטה ולראות עוד דוג'):צריכה עזרה, בגדים חגיגיים לבנים לשבת שבת חורף.
בגדי חורף לבנים\בנות
מחפשת מכנסונים קטנים לתינוק בן שנתיים קטנטן, שבתיות עם שלייקעס, ווינטג' כזה, חורפי. לא זהhttps://he.aliexpress.com/item/-/32...chweb0_0,searchweb201602_1,searchweb201603_52
אם מישהי מוצאת, או אם מישהי תוכל בכלל לכוון אותי איך מוצאים דברים אשמח.
כי כשניסיתי לחפש סריגים לחורף, נפתחו לי 3 דפים סה"כ עם סריגים של דמויות מכוערות, רוצה משהו יפה...
מצאתי בסגנון לא בדיוק אותו דגם:אני מחפש תיק כזה
למישהו יש קישור?צפה בקובץ המצורף 540679
כדאי ללכת לפי הנושא של הבת מצווהאשמח לקבל קישורים לרעיונות למתנות בת מצוה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: