תראה בקישור לאליאקספרס ששמת לעיל - יש תמונה של המיקום של המדבקות האלו.מדבקות שרק ה' יודע למה הם נועדו, אלא אם כן מישהו יעדכן...)
תראה בקישור לאליאקספרס ששמת לעיל - יש תמונה של המיקום של המדבקות האלו.מדבקות שרק ה' יודע למה הם נועדו, אלא אם כן מישהו יעדכן...)
שקיות וואקום כאלו? (יש למטה קישורים)מחפש שקיות וואקום לאכסון,
שווה להזמין מחו''ל או כבר עדיף לקנות כאן ?
איזה פער עצום במחירים..שקיות וואקום כאלו? (יש למטה קישורים)
קישור לשקיות ואקום המלצה מקופצנית כתבה שזה שקיות מעולות
קישור לשקיות בזיפי, יש שם 22 משובים ונראה שדוקא מרוצים...
חחחהזמנו את המשאבת חלב המומלצת מכאן, את Type 9 היא הגיעה בתוך פחות משבועיים לסניף הדואר, היא עובדת אבל עדיין לא השתמשנו, ממש מוצלח, נראה איכותי!
מצורפת תמונה: (כולל 2 משאבות, 2 בקבוקים, 2 פקקים ומכסים, המכשיר עצמו, חוט USB ומדבקות שרק ה' יודע למה הם נועדו, אלא אם כן מישהו יעדכן...)
קישור למשאבה בזיפי (מכאן קנינו)
קישור למשאבה באליאקספרס (יותר זול).
***שימו לב!-קישורים שיווקיים***
מה זה המידה הזו? רוחב 70/80?מצעים מהממים:
(התמונה מהבית שלי ולא מהאתר)
הזמנתי 2 יחידות של מידה AU SINGLE שזה הגודל הסטנדרטי של מיטה
יוצא באזור ה100 ש"ח לסט
אני הזמנתי כמה פעמים שעונים ב10-12 ש"ח, חלקם החזיקו מעמד ממש יפה.בנוגע לחיקויי המותגים,
בחלק מהדברים לפחות
קשה לי להבין למה לשלם על זה את המחיר הלא סביר,
נניח השעונים - עולים ממש הרבה תכלס לשעוני-עליאקספרס בסופו של דבר...
מעיון קצר ראיתי לדוגמא שעון ב-48$ שזה ממש הרבה, (וכל שעון מעל ל-10$ בעלי זה הרבה)
אין לזה את קצה קצה האיכות של המותג המקורי
נגיד בתיקים זה פחות מתבטא, כי יכול להגיע תיק ממש טוב!
והוא גם עם עיצוב מהמם, אז הכל יפה..
אבל השעונים פשוט נשברים בזה אחר זה, חבל לשלם עליהם יקר כל כך.
אישית הפסקתי לקנות שעונים מעלי לחלוטין
כי לא מתאים לי שעון שעובד יומיים גג חודש
ואז מתחיל לפגר/מפסיק לעבוד/יוצר גירוי עור/מתפרק לגורמים מנפילה עדינה
יש דברים שסופר משתלם לקנות שם, שעונים - עוד לא מצאתי משהו טוב
אם יש למישהו נסיון ארוך טווח עם משהו, אשמח לשמוע.
https://he.aliexpress.com/item/32886243668.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.717e4c4dLTZjCvמישהי קנתה פעם גגון לעגלת בוגבו בי דרך אלי אקספרס?
אשמח לקישורי םוהמלצות
תודה מראש
ותזכו למצוות
טעות, לא שמתי לב ,מה ביקשהזה לא גגון...
מצרפת קישורים לדברים שהזמנתי והייתי מרוצה
יש לי עוד מלא ואעלה בהמשך בעז"ה..
כובע פונפון לחורף הזמנתי את הורוד
http://s.click.aliexpress.com/e/nuUhpkrq
זה בד נמתח אני הזמנתי לגיל 8 ח' יכול בכיף להתאים עד גיל שנה וחצי שנתייםלאיזה גיל זה מתאים ?
נראה לך שיתאים לגיל חצי שנה ?זה בד נמתח אני הזמנתי לגיל 8 ח' יכול בכיף להתאים עד גיל שנה וחצי שנתיים
(אני קיפלתי את השוליים כלפי חוץ כך שיכולה להשתמש גם השנה בעז"ה)
יכול להיות שיהיה טיפה גדול(תלוי גם בגודל הראש של התינוק) אני בכל אופן קיפלתי את השוליים וכך התאמתי בדיוק לגודלנראה לך שיתאים לגיל חצי שנה ?
אני קניתי את השעון הזה חיקוי מותג SK (חיקוי של קלוין קליין), מעולה הוא מחזיק לי מעל חצי שנה הזמנתי את הרצועה הלבנהמישהו מכיר שעון יד לנשים שהזכוכית לא שביר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: