נכתב ע"י דינה די;1651697:כמו"כ מישהי נתקלה במוצרי ניקי?
אני הזמנתי את הארנק הזה ממש מוצלח ......
http://he.aliexpress.com/item/NICI-...e-Cellphone-Bag-Free-Shipping/1587398379.html
נכתב ע"י דינה די;1651697:כמו"כ מישהי נתקלה במוצרי ניקי?
נכתב ע"י OR_Design;1660607:בכל האתר הזה אין עגיל לתינוקת? או לילדה קטנה?
אני מחפשת עגילים ממש קטנות והכל יותר מגודל של 1 ס"מ...
נכתב ע"י מאנטרטיקה;1667039:איך פותחים סכסוך באלי אקספרס?
אני יודעת שכבר דיברו כאן על זה, וחיפשתי ולא מצאתי בדיוק איך.
(האתר הזה הוא באנגלית אצלי, ואין לי מושג איך לתרגם...)
הזמנתי סנדלים מלפני יותר משלשה חודשים ועדיין לא קיבלתי, ועכשיו אני מקבלת הודעה, שזה הזדמנות אחרונה להגנת הרכישה.
פליז, מישהו יכול דחוף לעזור לי???
תודה מראש!
נכתב ע"י נירוש;1667081:
נכתב ע"י מאנטרטיקה;1667114:תודה נירוש, אבל משום מה לא ראיתי הסבר על סכסוך. מישהו יודע איך הופכים את הדף של אליאקספרס לעברית?
נכתב ע"י OR_Design;1660607:בכל האתר הזה אין עגיל לתינוקת? או לילדה קטנה?
אני מחפשת עגילים ממש קטנות והכל יותר מגודל של 1 ס"מ...
קניתי שעון מדבקה, יצא 28 שח. משלוח חינם. כולם מתלהבים (הרבה חלקים)נכתב ע"י רמז;1668617:מחפשת שעון קיר, לסלון, באלי אקספרס, יש לכם נסיון עם משהו מוצלח?
נכתב ע"י בש;1668989:קניתי שעון מדבקה, יצא 28 שח. משלוח חינם. כולם מתלהבים (הרבה חלקים)
אם תרצו אחפש את הקישור
נכתב ע"י בש;1668989:קניתי שעון מדבקה, יצא 28 שח. משלוח חינם. כולם מתלהבים (הרבה חלקים)
אם תרצו אחפש את הקישור
לא זה. דומה.נכתב ע"י tttsarattt;1669007:מתכוונת אולי למשהו כזה?
http://www.aliexpress.com/item/2015-new-watch-wall-clock-home-decoration-modern-diy-acrylic-mirror-stickers-quartz-needle-safe-design/32366108253.html
עולה עכשיו 3.95 דולר שזה 15 שקל
אני קניתי לפני כמה ימים ועדיין לא קיבלתי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: