ככה זה נראה, יש שם שלוש משובים מהארץ 1 של 5 ו2 של 4,לא
5
למה?
אין לי הסבר לזה, אבל כבר קרה לי בעבר מוצרים שהיו באלי ולא היו בזיפי, אגב היה לי גם הפוך, לשתי התופעות אין לי הסבר.זה קיים בבירור!!
כאן
ואם כבר אני שואל, האם מתקלף הצבע? או לא? ואיזה פרחים קניתם? אם אפשר קישור. תודה. וכמובן תוך כמה זמן הגיעו העציץ והפרחים.
קרה לי פעם באתר VOVA שקיבלתי החזר על מוצר שלא הגיע, ובסוף הוא הגיע, שלחתי להם מייל וזה מה שענו לי [בתרגום לעברית]ואם יגיע מה עושים אם אני כבר יקבל החזר?
עכשיו נפתח, נראהה מעולה,
צריך לשנות למעלה בלחצן שמשנים את השפה, אפשר לשנות את המטבע.יש לי שאלה גם לכם באלי אקספרס הוא ממיר ישר לשקלים?
תודהצריך לשנות למעלה בלחצן שמשנים את השפה, אפשר לשנות את המטבע.
לי לא עושה בעיות, בדקתי כעת.
כלומר?אולי קשור למהירות הגלישה?
לא נתקע לא כלום, נטען רגיל אבל נשאר ככה (כבר אין את הסמל של הטעינה) וניסיתי מלא מוצרים וכלום לא עובדשהאתר נטען לאט, ונתקע או משהו כזה, או שתנסו להיכנס לקישור אחר, לא נראה לי שיעזור אבל לא יזיק.
וואהו, חידשת חידוש עצום!צריך לשנות למעלה בלחצן שמשנים את השפה, אפשר לשנות את המטבע.
טעיתי, זה רק בדף של המוצר מראה בשקלים, אבל בעגלה ובדף תשלום זה כן בדולריםוואהו, חידשת חידוש עצום!
זה אומר שגם באלי אפשר לשלם בשקלים ולחסוך עמלת המרה של חברת האשראי
אני טועה?
אני לא מזמין משם אז אני לא יודע לומר.טעיתי, זה רק בדף של המוצר מראה בשקלים, אבל בעגלה ובדף תשלום זה כן בדולרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: