נכון!בתקופה האחרונה נראה לי שהמשלוחים מהירים יותר. רוב הדברים מגיעים תוך שבועיים עד חודש.
עושה רושם שדואר ישראל, השתפרו סוף סוף.
נכון!בתקופה האחרונה נראה לי שהמשלוחים מהירים יותר. רוב הדברים מגיעים תוך שבועיים עד חודש.
גם אני שמתי לב,נכון!
עושה רושם שדואר ישראל, השתפרו סוף סוף.
כמעט תמיד, הבעיה הייתה בישראל!גם אני שמתי לב,
יתכן שהשיפור דווקא אצל הסינים.
יש מעל ההודעה אפשרות לתרגום ההודעה לעברית......
חותכים לפני הבישול והצורה נשארת יפה גם אחרי הבישולתפו"א מבושל?
יש מוכרים אחרים שאפשר גם מספר שונה בכל עיןמשקפי ים איכותיים עם מספר משקפיים, וקחו כוס מים.... כל זה ב- 5$ א מ י ת י!!!!
קניתי הגיע השתמשתי ונהנתי.
איכותי מאד לא נכנס מים. רק חסרון אחד אפשר לקנות רק מספר אחיד בשני העיניים.
https://he.aliexpress.com/item/32811101418.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3da24c4daVhppC
זה מוצר דומה, המידות אחרות, העובי יותר מפי 2, המחיר יקר, שים לב למחיר המשלוחהאם מישהו מוצא קישור לכזה דבר
צפה בקובץ המצורף 507155
אני חושב שגם החומר שונהזה מוצר דומה, המידות אחרות, העובי יותר מפי 2, המחיר יקר, שים לב למחיר המשלוח
אני רוצה להזמין קופסא ללחם בסגנון הזה , למישהו יש מושג כמה זה עולה בארץ ?
לאלו שלא הבינו, יש חנויות שאפשר לקבל עד 30% באלי אקספרס זה עד 8.5% חזרה ולא 30, אבל זה גם משהו....שימו לב!, אפשר לקבל כסף על קניות באתרים שונים עד 30% בחזרה לחשבון הבנק!!
למי שמעונין, יש אתר קאשבק (יכול להיות שמכירים כבר) שברגע ההרשמה, מקבלים 10 ש"ח, ואח"כ קשבק על כל קנייה דרכם עד 30% ואפשר למשוך לאחמ"כ לחשבון הבנק חזרה.
קישור להרשמה ולקבלת 10 ש"ח לחשבונכם.
גילוי נאות, אם תרשמו דרכי, אני יתוגמל ע"כ.
הקישור, במילים המודגשות וצבועות באדום
אני רוצה להזמין קופסא ללחם בסגנון הזה , למישהו יש מושג כמה זה עולה בארץ ?
יש את הסגנון הזה הרבה פה בארץ במחיר הזה פחות או יותר
גם בפוקס הום וגם בכל מיני חנויות באלנבי וכו'
ודווקא לא ממליצה להזמין כזה דבר בעלי
זה מאד יכול להתכווץ ולהתקמט ללא תקנה בדרך...
כמו שאכן אני רואה עכשיו שקרה למישהו במשוב
לא הזמנתי וזה נראה כמוצר שלא הרבה יזמינו אז לכן אם את לא מוצאת הכי כדאי ללכת על האחד שיש הכי הרבה הזמנות והכי הרבה שביעות רצוןמישהו הזמין אולי עציץ לסלון בצבע זהב?
משהו בסגנון הזה:
https://he.aliexpress.com/item/32881792549.html?spm=a2g0o.detail.1000016.1.50894bd7b3CTwP
ופרחים לזה, יש גם להזמין?
מישהו הזמין אולי עציץ לסלון בצבע זהב?
משהו בסגנון הזה:
https://he.aliexpress.com/item/32881792549.html?spm=a2g0o.detail.1000016.1.50894bd7b3CTwP
ופרחים לזה, יש גם להזמין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: