הוא כותב לך שלא ניתן להעביר את המוצר למדינה שבחרת (כנראה הוא לא שולח לישראל)נכתב ע"י איכות;1386497:שאלתי שאלה בנושא חדש, למרות שהיא מתאימה לפה:
אולי תוכלו לעזור לי??
בצעתי רכישה דרך אליאקספרס (תודה על הקישורים!)
כשהגעתי לשלב הסופי --של הזמנת מוצרים,התשלום והפרטים(כתובת טל' וכו), קבלתי הודעה בזו הלשון:
This product can't be shipped to the selected country.
מה לעשות?קניתי כמה פריטים ביחד- אולי זו הבעיה???
ועוד חפירה:
לתת פרטי כ.א. בינלאומי-זה בטיחותי?
תודה!!!!
נכתב ע"י נירוש;1385661:האתר הזה מדהים! יש בו דברים איכותיים ולא יקרים, יש שם גם מוצרים בסייל ממש בזול!
מישהי קנתה שם פעם?
קצת הסתבכתי עם המידות של הנעליים...
המעצבן זה שהמשלוח עולה 50 ש"ח
כמה ששמתי לב הנעלים הם לא מעור.נכתב ע"י נירוש;1385661:האתר הזה מדהים! יש בו דברים איכותיים ולא יקרים, יש שם גם מוצרים בסייל ממש בזול!
מישהי קנתה שם פעם?
קצת הסתבכתי עם המידות של הנעליים...
המעצבן זה שהמשלוח עולה 50 ש"ח
אני כתבתי להם במייל וקיבלתי קופון פעם אחת. כנראה לקוח חדשנכתב ע"י ayala p;1386673:איפה אפשר למצוא קופונים ?
ועוד שאלה- מישהו יכול להסביר לי על paypal איך זה בדיוק עובד?
נכתב ע"י ארבע;1385640:אני לא ממש מרוצה מהגופיות של נקסט, חלקן התפוררו, ובחלקן נפער חור סביב הלחצניות אחר שימוש בודד.
נכתב ע"י קוביה;1386708:אני קונה המון באיביי
כותבת רשימה של דברים שקניתי, אם יש מישהו שמעוניינת העלה קישור.
ארנקים
שעונים
תכשיטים(שרשראות עגילים צמידים)
משחקים
נגן
תיק הלו קיטי לגן
טושים 6X Permanent Waterproof Car Tyre Tire Metal Paint Marking Pen Marker Motor Bike
קלמרי ניקי
נעליים
בטריות נטענות
בלוני נקניק
בF&F קניתי מכנסיים לבנים (במחיר של 20 ש"ח) סריגים ועוד מגיע עד הבית תוך שבוע, משלוח בתשלום כ60 ש"ח.[/QUOTE
אשמח לקישור לתיק הלו קיטי לגן
ולמכנסיים לבנים ב20 ש"ח..
ואם יש למישהי קישור לחולצות מעבר-חורף לבן בן שנה וחצי
ןפיג'מות - מידה 14-16 בנות
נכתב ע"י יפה312;1386700:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: