https://he.aliexpress.com/item/New-...977.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dOxja10מעניין ביותר. אם אפשר קישור.
תודה
https://he.aliexpress.com/item/New-...977.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dOxja10מעניין ביותר. אם אפשר קישור.
תודה
אוזניות עמיד במים, זה גם בלוטוס, למקרה שהנגן/פלאפון לא עמיד במים....מישהו ראה אוזניות נגד מים?
(עבור נגן נגד מים לבריכה)
איך עושים את זה שהמילה של הדבר תהיה הקישורכשאת מעלה קישור אז תכתבי בבקשה מה זה
כותבים מה שרוצים, והיכן שמעונינים שהקישור יהיה, מסמנים עם העכבר ולמעלה, יש כמו שני צורות של לולאה, אחד עם איקס, ללחוץ על זה שאין לו איקס, ואז יפתח תיבה שם יש להדביק את הקישור ולאשר.איך עושים את זה שהמילה של הדבר תהיה הקישור
מצאתי לך כמה:צפה בקובץ המצורף 483338 אשמח אם תוכלו למצוא לי באליאקספרס, אפלקציה כמו מדבקה דקה, שמדביקים בחום.
לא אפלקציה רגילה שמוצאים ברגע
אני מצרפת תמונה כדי ליהיות מובנת
ערכתיהקישור נראה לי לא תקין...
אני הזמנתי את ה"מאוורר" החמוד הזה כי התלהבתי עליו מהקישור הזה- זיפי וביטלו לי את ההזמנה אחרי כמה ימים. בינתיים לא הזמנתי חדש...מישהו קנה??? מעונין לדעת אם באמת חותך או סתם מרסק, והאם זה משהו איכותי או סתם שמונצ'..
תודה.
רגע, אני מנסה להיכנס שוב והוא לא נותן לי... כאילו אין את העמוד הזה...אני הזמנתי את ה"מאוורר" החמוד הזה כי התלהבתי עליו מהקישור הזה- זיפי וביטלו לי את ההזמנה אחרי כמה ימים. בינתיים לא הזמנתי חדש...
פשוט הזוי!!!!!!!!!!!!
לא כזה הזויפשוט הזוי!!!!!!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: