לא אומר כלום. (זה תרגום לקוי מסינית)מישהו יודע מה זה אומר?
צריכה את עזרתכם,
אני רוצה להזמין וילון מנקסט באזור 350 ש"ח,
האם יש דרך להתפטר מתשלום המכס?
לא בטוח...תהיי בטוחה שהחיקוי יהרס מאד מהר וירד לו הצבע בצ'יק... אז לא לכעוס כל כך!
חושבת כמוך.לא בטוח...
אני לא רוצה לעשות לך הרגשה לא טובה
אבל חשוב לי שתדענה שיתכן וזה בדיוק אותו דבר!
חושבת כמוך.
קיבלתי לחג צמיד טניס מחנות בני ברקית במחיר 400 שח (399 ליתר דיוק)
והצבע שלו כבר משחיר
תוהה אם יש טעם ללכת אליהם או שיגידו שהיה אסור לזה לגעת במים (שטפתי איתו כלים לא חלילה באמבטיה)
כמו"כ 2 עגילים משובצות שקניתי כאן ועלו 150-300 שח נפלו להם אבנים
אז נכון שבחנות הדביקו לי שיבוץ חדש
אבל נמאס לי כל חודש ללכת בשביל עוד אבן שנפלה....
ואני שמעתי מחברה שקנתה שעון מייקל קורס ב-500 ש"ח!! שבתוך חצי שנה שלחה אותו 4 פעמים לתיקון
לא נשמע נורמלי בכלל!!
לצערי נראה לי שכןעשיתי שתי תשלומים בנקסט בסך 155 ש"ח ו158 ש"ח והגיע אישור במייל ביחד, יהיה לי בעיה במכס?
לצערי נראה לי שכן
אלא א"כ מהר תתקשרי לבטל את אחת ההזמנות
לצערי נראה לי שכן
אלא א"כ מהר תתקשרי לבטל את אחת ההזמנות
אז מה אני עושה עכשיו? מה המחיר על סכום הזה (313 ש"ח)?א"א לבטל הזמנות בנקסט.
תאמת שלא ניסיתי אף פעםא"א לבטל הזמנות בנקסט.
אז מה אני עושה עכשיו? מה המחיר על סכום הזה (313 ש"ח)?
מה זאת אומרת לסרב ואז... שלמתי כבר על ההזמנההדרך היחידה להמנע מתשלום המכס היא לסרב לקבל את החבילות כשהן מגיעות.
תקבלי החזר לכרטיס האשראי. (צריך כמובן לעקוב ולבדוק שקיבלת)מה זאת אומרת לסרב ואז... שלמתי כבר על ההזמנה
אני צריכה לעדכן אותם עוד שבועיים שלא קבלתי את החבילה?תקבלי החזר לכרטיס האשראי. (צריך כמובן לעקוב ולבדוק שקיבלת)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: