https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/seenda-2-4g-wireless-mouse-for-laptop-desktop-silent-mouses-portable-mute-mice/32883231328/#wrapperאיך אני מוצא את זה בזיפי??
אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא
אני מחפשת עט שנצמד למקרר במגנט, אולי מישהו מצא באליאספרס?
יש בלי סוף.אני מחפשת עט שנצמד למקרר במגנט, אולי מישהו מצא באליאספרס?
יש לי כמה שאלות על הנעל:
איך הפרווה שלה?
הנעל עצמה היא זמש?
כמה נוחה?
איזה מידה לקחת ומה את בד"כ?
תודה!!
משהו יותר בכיוון הזה, מצאתי רק באליבבא, אולי אתם תצליחו למצוא באליאקספרס.יש בלי סוף.
הנה עט מגנט בצורת ירקות שונים
https://he.aliexpress.com/item/4Y4A...lgo_pvid=bd14a051-1029-4159-acd9-de39046d402c
זה גימיק חביב לחלוטין, אבל החיבור דקיק ונוטה להקרע מהר מאד.אני מחפשת עט שנצמד למקרר במגנט, אולי מישהו מכם קנה באליאספרס?
אשמח לעזרה
משהו יותר בכיוון הזה, מצאתי רק באליבבא, אולי אתם תצליחו למצוא באליאקספרס.
צפה בקובץ המצורף 430417
אני מחפשת עט שנצמד למקרר במגנט, אולי מישהו מכם קנה באליאספרס?
אשמח לעזרה
משהו יותר בכיוון הזה, מצאתי רק באליבבא, אולי אתם תצליחו למצוא באליאקספרס.
צפה בקובץ המצורף 430417
מישהו יכול לענות? מאוווד יעזור לי!!חיפשתי בריכת כדורים לבן שלנו החמוד, כמעט בן שנה זה מה שמצאתי (אני קונה דרך זיפי), מה אתם אומרים, זה מספיק גדול בשביל ילד לשחק? והאם הכדורים מספיקים? (100 כדורים), אשמח למי שיכול לענות (אם אתם מעונינים לדעת זה יוצא יחד 55.9 ש"ח, אם למישהו יש יותר זול אודה לו אם ישים קישור, כמובן של זיפי.)
הבריכה
הכדורים
מישהו יכול לענות? מאוווד יעזור לי!!
מה זה אומר שהבריכה נחמדה? הגודל מתאים אם ימלאו את זה בכדורים?הזמנתי לבני.
הבריכה הגיעה, ממש נחמדה
הכדורים לא הגיעו עד היום...
מה זה אומר שהבריכה נחמדה? הגודל מתאים אם ימלאו את זה בכדורים?
ולגבי הכדורים זה מאותו מוכר? ניסיתם לפתוח סיכסוך?
בדקתם שזה אותו גודל?כן. ניתן להכניס 2 ילדים בערך בגיל הזה+כדורים. ממש כייף!
לא יודעת אם זה אותו מוכר. עבר הזמן הגנה אז לא יכלתי לפתוח סכסוך.
בדקתם שזה אותו גודל?
ומהיכן הזמנתם קניתם כדורים? הגודל שאני עומד להזמין זה הגודל המתאים? יש שם משהו יותר גדול.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: