קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.

טובהלה

משתמש פעיל
נכתב ע"י דסיש;1388406:
בתמונה הוא יותר יפה מאשר במציאות.. אבל הוא לגמרי שווה את המחיר. יש לציין שהוא שירת את הבן שלי 2 חורפיים ועדיין נשמר.

איזה מידה לילד שנתיים...

מזל בן הרוש

משתמש צעיר

שירה בנט

משתמש צעיר
נקסט הכי זול

אני מלבישה את הקטנים מלמעלה ועד למטה נקסט.הכי זול !חולצה דק ארוך 25 טייץ14 מכנס לילד בן חמש עולה35-50 גופיות לבנים פיגמות גרביים.ובכלל הגיע לי תוך חמישה ימים גג שבועים.עכשיו הזמנתי לתאומים בני שנתים שלוש סטים מושלמים במאתיים שח.יפה ועדכני:)

מזל בן הרוש

משתמש צעיר
נכתב ע"י שירה בנט;1388418:
אני מלבישה את הקטנים מלמעלה ועד למטה נקסט.הכי זול !חולצה דק ארוך 25 טייץ14 מכנס לילד בן חמש עולה35-50 גופיות לבנים פיגמות גרביים.ובכלל הגיע לי תוך חמישה ימים גג שבועים.עכשיו הזמנתי לתאומים בני שנתים שלוש סטים מושלמים במאתיים שח.יפה ועדכני:)

לגילאי שנתיים עד שלוש מצאת בנקסט בזול?
אני בקיץ אכן הלבשתי את הבן שלי מנקסט ויצא משתלם מאד.
אבל לחורף כל מה שהסתכלתי למידה שהוא צריך 2-3 כבר יצא מחירים כמו בארץ...

CS Design

עיצוב | מיתוג | בניית אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אולי מישהי עושה קניה ב F&F
ואני יכולה לצרף לה 3 פריטים שסה"כ המחיר £10.0

תודה מראש.

650

משתמש צעיר
נכתב ע"י דסיש;1388406:
בתמונה הוא יותר יפה מאשר במציאות.. אבל הוא לגמרי שווה את המחיר. יש לציין שהוא שירת את הבן שלי 2 חורפיים ועדיין נשמר.

איזה צבע לקחת??

מימי זו

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י pinati;1388094:
מישהי ניסתה להזמין פליימוביל?
לאו דווקא משם?

אני מזמינה המוווון פליימוביל מאמזון, הכי שווה שם מבדיקה, על חלק מהמוצרים יש אופציה לקנייה של used- משומש. אין לכן מושג איך שווה! הגיע כמו חדש!
אממה?
יש לי מישהו מארה"ב שמביא לי.
השילוח שלהם לדעתי לא משתלם, אז אולי לנסות ולראות אם BUY2USA משתלם.

פיטפוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
למה חלק מהאתר של אליאקספרס ברוסית וחלק באנגלית?

חנה מרים

משתמש פעיל
אשמח לדעת לגבי המעיל ובכלל מאליאקספרס באיזה דרך(ראיתי שיש להם כמה אופציות והמחיר בהתאם) כדי להזמין שישלחו את המשלוח?
תודה

אסנת לוי

משתמש צעיר
נכתב ע"י רותי בן שימול;1386755:
לקוחות אתרוג,
הסכימו לפתוח לכם את האתרים האלו?
חלק מהקישורים נפתחים לי אבל ללא תצוגה של הפריטים.

כדאי לנסות או שהם לא נותנים בכלל?

אני לא חושבת שהם יפתחו לך.
גם ברימון אי אפשר לראות.רק חלק מהתמונות.
זה ללכת למשהיא שיש לה או לפתוח לזמן של קניות ולחסום בחזרה.זה לא כמו בספרים אחרים שפותחים לך אתר מסויים לגמרי..
את צריכה להוריד את הקו אדום תחתון שלך בשביל זה.זה ממש בעייתי!

אסנת לוי

משתמש צעיר
נכתב ע"י יפה312;1387432:
צנצנת 1
יש לי את זה חצי שנה בערך וזה לא החליד
אחת?זה יקר.
את הזמנת דברים יחסית די יקרים אני מגבילה את עצמי לקנות רק מה שממש גרושים.כי אחרת כבר במקס סטוק אני ימצא דברים באותו מחיר..לא??.
כך אני חושבת..למשל כמו הנעליים.ב90-100 ש"ח זה לא נקרא שווה ועוד לקחת חתול בשק.בקניון בסוף עונה קונים ב30 ש"ח נעליים...
אני תמיד מסננת מהזול ליקר..

חיה 92

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י אסנת לוי;1388592:
אחת?זה יקר.
את הזמנת דברים יחסית די יקרים אני מגבילה את עצמי לקנות רק מה שממש גרושים.כי אחרת כבר במקס סטוק אני ימצא דברים באותו מחיר..לא??.
כך אני חושבת..למשל כמו הנעליים.ב90-100 ש"ח זה לא נקרא שווה ועוד לקחת חתול בשק.בקניון בסוף עונה קונים ב30 ש"ח נעליים...
אני תמיד מסננת מהזול ליקר..

את צודקת.
שמתי לב מכמה שהעלו פה קישורים למוצרים שהם רכשו, שהם רכשו כלל לא מוצרים זולים כ"כ.
תמיד לפני שרוכשים כדאי לציין שיביא את האפשרויות מהזול - ליקר.
לדוג' אתמול רכשתי שרשרת באיביי ב- 3.20 ש"ח.
ולאח"כ ראיתי אותה גם ב6 ש"ח וב10 ש"ח. יכול להיות שיש אותה גם ביותר יקר אך לא חיפשתי.
עכשיו, אם לא הייתי מסמנת לו להביא לי מהאופציה הזולה קודם, יכול להיות שהייתי רואה את אותה השרשרת ב10 ש"ח ומתלהבת ולוקחת אותה (כי גם 10 זה זול)
אך אם יש ב3 ש"ח למה לא לרכוש יותר זול.

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים
נכתב ע"י חיה 92;1388615:
את צודקת.
שמתי לב מכמה שהעלו פה קישורים למוצרים שהם רכשו, שהם רכשו כלל לא מוצרים זולים כ"כ.
תמיד לפני שרוכשים כדאי לציין שיביא את האפשרויות מהזול - ליקר.
לדוג' אתמול רכשתי שרשרת באיביי ב- 3.20 ש"ח.
ולאח"כ ראיתי אותה גם ב6 ש"ח וב10 ש"ח. יכול להיות שיש אותה גם ביותר יקר אך לא חיפשתי.
עכשיו, אם לא הייתי מסמנת לו להביא לי מהאופציה הזולה קודם, יכול להיות שהייתי רואה את אותה השרשרת ב10 ש"ח ומתלהבת ולוקחת אותה (כי גם 10 זה זול)
אך אם יש ב3 ש"ח למה לא לרכוש יותר זול.

אשמח לקבל קישור לשרשרת

zipi m

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים

Rocket Studio

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
הקוד קופון של F&F לא עובר לי. יכול להיות שהוא חד פעמי ונוצל כבר?
מאיפה משיגים קופון חדש?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה