דרוש מידע קניות לבית לפני החתונה-טיפים בדחיפות!!

מצפה למשיח

משתמש מקצוען
בחנות טמבור בביתר יש הנחה לקניה מרוכזת לכלה. (נדמה לי עשרים אחוז). צריך לקנות בעיקר את כל הפלסטיקים: סל כביסה, פח אשפה, מקערה וספלים לנט"י, מטאטא ומגב וכף אשפה, כלים לסוכר, קפה,וכלי לחלב,סכום פשוט וצלחות או חד פעמי. לחשוב על ארוחת הבוקר הראשונה: לחמניות ומוצרי חלב, קצת ירקות ופירות, סוכר ,מלח , שוקו וכו', חטיפים ושתיה. זה חוץ מבגדים, מצעים, מגבות, שמיכות וכריות. לזכור מוצרי טואלט: טישו, גלילי ניר, מברשות ומשחת שיניים.

יבר

משתמש מקצוען
וההורים נהנו לא פחות;)
האמת, אני חושבת שזה מגיע יותר מצד אם הכלה שמרגישה שיותר קל לה להוציא כסף על מותרות כי זה מתחלק חצי-חצי עם הצד השני.
במקרה שלנו די ברור לי שזה לא מצד הכלה אלא מצד האמא שידה קלה על כרטיס האשראי, ובפרט שבסוף היא תקבל מאיתנו "החזר" על חצי.;)
אגב, בפרקטי, שם היום רוב הזוגות קונים , ניתן לשלם ב 36 תשלומים (סוג של הלוואה לא צמודה....) אבל אנחנו היינו צריכים להעביר לצד הכלה את חלקנו במזומן/צ'ק מיידי. ;):confused:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה