הזמנתי אתמול עם אותו כרטיס האשראי בלי כרטיס מתנה והוא עבר יפה מאד.זה לא משנה איך
תנסי לראות אם יש לך הודעה משיין בתפריט ההודעות באתר
אם לא תשלחי להם פניה
רק בכרטיס המתנה הוא לא עובר.
הזמנתי אתמול עם אותו כרטיס האשראי בלי כרטיס מתנה והוא עבר יפה מאד.זה לא משנה איך
תנסי לראות אם יש לך הודעה משיין בתפריט ההודעות באתר
אם לא תשלחי להם פניה
נכון חמודה ופעם ה....הזמנתי אתמול עם אותו כרטיס האשראי בלי כרטיס מתנה והוא עבר יפה מאד.
וזאת למה?נכון חמודה ופעם ה....
הם לא יתנו לך לקנות כרטיסי מתנה עד שתשלחי להם תז וצילום של האשראי.
אולי לוודא שהכרטיס אשראי על שמךוזאת למה?
לפעמים הוא לא מאפשר לקנות כרטיס מתנה כשיש מוצרים בעגלה,הזמנתי אתמול עם אותו כרטיס האשראי בלי כרטיס מתנה והוא עבר יפה מאד.
אני רב הפעמים קיבלתי הביתה .
לא שמתי לב אם זה תלוי בסכום ...
מ - 160, זה משלוח לנקודת איסוף חינם,אז בעצם לבחור באופציה הראשונה.
שכתוב עד הבית.
אוקי.
כבר ביקשו פה כמה פעמים לאפשר למי שלא ב"חכמת" לצפות באשכול הזה,
נשמח מאוד אם מישהו שם בחלונות הגבוהים יסכים לעשות משהו בנדון...
אין אפשרות כזו.אולי @מרשמלו תוכל לעזור? בבקשה!
LINOR 15 % קבועקופונים זמינים לשיין יש?
היית בקשר עם השירות לקוחות?מה עושים עם זה שאני כבר כמעט שבוע מנסה לקנות כרטיס מתנה כל יום איזה 5 פעמים וניסיתי את כל ההצעות שהוצעו כאן
ללא הצלחה!!!!!!!!
כן, אמרו לי לנסות מכרטיס אחר וכתבו לי לא לנסות יותר מפעם אחת בתוך 24 שעותהיית בקשר עם השירות לקוחות?
הם ביקשו שתשלחי צילום כרטיס?כן, אמרו לי לנסות מכרטיס אחר וכתבו לי לא לנסות יותר מפעם אחת בתוך 24 שעות
כרטיס אחר לא הלך
עכשיו אני אחכה 24 שעות, באסהההה
הסתדרת?טוב אני לא יודעת אם השאלה שאני אשאל קשורה לנושא הזה דווקה אבל קשורה לשיין... אני עשיתי הזמנה בשיין ואת מקום האיסוף לא שנתי... כי זה לא נתן לי לשנות, עכשיו לפני כמה שעות היתקשרו מחברת המשלוחים ואמרו שזה הגיע ואמרו את מקום האיסוף אבל באותו זמן שאמרו את מקום האיסוף הטלפון שלי נכבה כי נגמר לי הבטרייה (שזה קורה הרבה) ונכבה הטלפון בעצם לא שמעתי את מקום האיסוף ... התקשרתי למספר שהיתקשרו אלי ולא הצלחתי לשמוע את מקום האיסוף... יש פתרון לזה?? איך אני יכולה לדעת את מקום האיסוף????אשמח לתשובה בהקדם!!!!! תודה ....!
ממלאים מים (קצת ויתר מחצי) בכליקניתי אחרי המלצות חמות מכאן מכשיר קטן כזה שמפזר אדים
עם שמן או נשים כתבו ששמו מרכך כביסה ועשה ריח ממש נעים
לא הצלחתי להבין איך זה עובד...
יעזור לי אם מישהי תוכל להסביר לי...צפה בקובץ המצורף 1369086
עשיתי ככה ועדיין לא עובד...ממלאים מים (קצת ויתר מחצי) בכלי
מוסיפים כמה טיפות שמן (עם ריח)
סוגרים את המכסה
מחברים לUSB ולשקע
זה מתחיל לעובד לבד
כל כמה שניות מפיץ אויר מבושם
מתאים לחדר קטן
לי הגיע מכשיר אחד תקולעשיתי ככה ועדיין לא עובד...
יש למעלה כמו חור קטן כזה שלכאורה משם אמור לצאת האדים
אבל יש שם כמו חתיכת נייר כסף כזה
לא הבנתי אם אני צריכה להוריד אותה
ואם כן איך
אין לזה גישה כ"כ....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: