תשובה זהה להודעה שלפני.
מיותר.
לא ניתן למחוק הודעה לחלוטין
אז זו התוצאה...
תשובה זהה להודעה שלפני.
זה סתם בשביל ההלחצה שאנשים יקחו מהר...קיבלתי מייל מצ'יטה לאסוף תוך יומיים, ולא מתאפשר לי,
מישהי יודעת אם זה באמת נלקח מהחנות אחרי יומיים?
נעלי שבת -ממליצה-מידה זהה לארץ (כדאי לקרוא משובים)גדול עלי לעבור על כל האשכול, ולכן אני שואלת...
איך הנעליים שלהם? מחפשת לבת.
איך המידות וכו'
תודה מראש!
בטוח?לפי מה שידוע לי...כן..
הם היו אמורים לשלוח לך במייל את השם של חברת המשלוחים ומספר מעקב.טוב אני לא יודעת אם השאלה שאני אשאל קשורה לנושא הזה דווקה אבל קשורה לשיין... אני עשיתי הזמנה בשיין ואת מקום האיסוף לא שנתי... כי זה לא נתן לי לשנות, עכשיו לפני כמה שעות היתקשרו מחברת המשלוחים ואמרו שזה הגיע ואמרו את מקום האיסוף אבל באותו זמן שאמרו את מקום האיסוף הטלפון שלי נכבה כי נגמר לי הבטרייה (שזה קורה הרבה) ונכבה הטלפון בעצם לא שמעתי את מקום האיסוף ... התקשרתי למספר שהיתקשרו אלי ולא הצלחתי לשמוע את מקום האיסוף... יש פתרון לזה?? איך אני יכולה לדעת את מקום האיסוף????אשמח לתשובה בהקדם!!!!! תודה ....!
יש לי את השם של חברת המשלוחים נכנסתי ,הקשתי את המספר ההזמנה ,אבל זה מראה לי דברים הקשורים להזמנה, אבל לא את מקום האיסוף...הם היו אמורים לשלוח לך במייל את חברת המשלוחים ומספר מעקב.
תעשי חיפוש בגוגל מעקב משלוחים עם שם החברה ושם אמור להיות רשום איפה נקודת האיסוף.
כמעט בטוח..בטוח?
כמה זמן מאז שהחבילה הגיעה?
תיראי,הם אמורים להתקשר עליך עוד המון פעמים עד שלא תאספי את החבילהיש לי את השם של חברת המשלוחים נכנסתי ,הקשתי את המספר ההזמנה ,אבל זה מראה לי דברים הקשורים להזמנה, אבל לא את מקום האיסוף...
תודה...אבל עכשיו הלכתי להביא את זה מחנות שחשבתי שהיא תהיה שם כי בדרך כלל ההזמנות מגיעות לשם והיא הייתה שם .אבל..... ההזמנה השנייה ,בעצם עשיתי הזמנה לפני שבועיים ולפני שבוע וההזמנה שלפני שבוע הגיע וההזמנה שלפני שבועיים לא הייתה שם (לא הגיע ).. האם זה יכול להיות??? אני ממש אשמח לתשובה ...תודה!תיראי,הם אמורים להתקשר עליך עוד המון פעמים עד שלא תאספי את החבילה
נשים - הצלחתן לקנות בגדי יוםיום לעצמכן (חולצות, חצאיות, שמלות)? או רק לילדים? אשמח לקבל קישורים לדוגמה
בד נוח, גיזרה מחמיאה וכו'
תודה. אין לי הרשאהתודה...אבל עכשיו הלכתי להביא את זה מחנות שחשבתי שהיא תהיה שם כי בדרך כלל ההזמנות מגיעות לשם והיא הייתה שם .אבל..... ההזמנה השנייה ,בעצם עשיתי הזמנה לפני שבועיים ולפני שבוע וההזמנה שלפני שבוע הגיע וההזמנה שלפני שבועיים לא הייתה שם (לא הגיע ).. האם זה יכול להיות??? אני ממש אשמח לתשובה ...תודה!
יכול להיות שהחבילה הראשונה נשלחה דרך חברת שלוחיות אחרת ולכן הגיע לסניף אחרתודה...אבל עכשיו הלכתי להביא את זה מחנות שחשבתי שהיא תהיה שם כי בדרך כלל ההזמנות מגיעות לשם והיא הייתה שם .אבל..... ההזמנה השנייה ,בעצם עשיתי הזמנה לפני שבועיים ולפני שבוע וההזמנה שלפני שבוע הגיע וההזמנה שלפני שבועיים לא הייתה שם (לא הגיע ).. האם זה יכול להיות??? אני ממש אשמח לתשובה ...תודה!
התכוונת לזה בטח,תודה. אין לי הרשאה
בטח זה מחכמת נשים
נכון זה חברת שלוחיות אחרת! אבל איך אני מתכתבת עם שיין?ול להיות שהחבילה הראשונה נשלחה דרך חברת שלוחיות אחרת ולכן הגיע לסניף אחר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: