שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

אפרת ;)

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
קיבלתי מייל מצ'יטה לאסוף תוך יומיים, ולא מתאפשר לי,
מישהי יודעת אם זה באמת נלקח מהחנות אחרי יומיים?
זה סתם בשביל ההלחצה שאנשים יקחו מהר...
אני מלא פעמים לא לקחתי אחרי יומיים וזה עדיין היה שם.
מה שכן, לא מומלץ לקחת אחרי שבועיים.

חסידויסית

משתמש מקצוען
גדול עלי לעבור על כל האשכול, ולכן אני שואלת...
איך הנעליים שלהם? מחפשת לבת.
איך המידות וכו'
תודה מראש!

MIRIBZ00

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
גדול עלי לעבור על כל האשכול, ולכן אני שואלת...
איך הנעליים שלהם? מחפשת לבת.
איך המידות וכו'
תודה מראש!
נעלי שבת -ממליצה-מידה זהה לארץ (כדאי לקרוא משובים)
סנדלים-סקוץ קטן (לי זה מפריע)
השאר לא ניסיתי

פרחנית

משתמש צעיר
טוב אני לא יודעת אם השאלה שאני אשאל קשורה לנושא הזה דווקה אבל קשורה לשיין... אני עשיתי הזמנה בשיין ואת מקום האיסוף לא שנתי... כי זה לא נתן לי לשנות, עכשיו לפני כמה שעות היתקשרו מחברת המשלוחים ואמרו שזה הגיע ואמרו את מקום האיסוף אבל באותו זמן שאמרו את מקום האיסוף הטלפון שלי נכבה כי נגמר לי הבטרייה (שזה קורה הרבה) ונכבה הטלפון בעצם לא שמעתי את מקום האיסוף ... התקשרתי למספר שהיתקשרו אלי ולא הצלחתי לשמוע את מקום האיסוף... יש פתרון לזה?? איך אני יכולה לדעת את מקום האיסוף????אשמח לתשובה בהקדם!!!!! תודה ....!

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
טוב אני לא יודעת אם השאלה שאני אשאל קשורה לנושא הזה דווקה אבל קשורה לשיין... אני עשיתי הזמנה בשיין ואת מקום האיסוף לא שנתי... כי זה לא נתן לי לשנות, עכשיו לפני כמה שעות היתקשרו מחברת המשלוחים ואמרו שזה הגיע ואמרו את מקום האיסוף אבל באותו זמן שאמרו את מקום האיסוף הטלפון שלי נכבה כי נגמר לי הבטרייה (שזה קורה הרבה) ונכבה הטלפון בעצם לא שמעתי את מקום האיסוף ... התקשרתי למספר שהיתקשרו אלי ולא הצלחתי לשמוע את מקום האיסוף... יש פתרון לזה?? איך אני יכולה לדעת את מקום האיסוף????אשמח לתשובה בהקדם!!!!! תודה ....!
הם היו אמורים לשלוח לך במייל את השם של חברת המשלוחים ומספר מעקב.
תעשי חיפוש בגוגל מעקב משלוחים עם שם החברה ושם אמור להיות רשום איפה נקודת האיסוף.

פרחנית

משתמש צעיר
הם היו אמורים לשלוח לך במייל את חברת המשלוחים ומספר מעקב.
תעשי חיפוש בגוגל מעקב משלוחים עם שם החברה ושם אמור להיות רשום איפה נקודת האיסוף.
יש לי את השם של חברת המשלוחים נכנסתי ,הקשתי את המספר ההזמנה ,אבל זה מראה לי דברים הקשורים להזמנה, אבל לא את מקום האיסוף...

beedebi

משתמש פעיל
נשים - הצלחתן לקנות בגדי יוםיום לעצמכן (חולצות, חצאיות, שמלות)? או רק לילדים? אשמח לקבל קישורים לדוגמה
בד נוח, גיזרה מחמיאה וכו'

מיכל ב'

כתבת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
למה אני לא מצליחה להזמין כרטיס מתנה?

פרחנית

משתמש צעיר
תיראי,הם אמורים להתקשר עליך עוד המון פעמים עד שלא תאספי את החבילה
תודה...אבל עכשיו הלכתי להביא את זה מחנות שחשבתי שהיא תהיה שם כי בדרך כלל ההזמנות מגיעות לשם והיא הייתה שם .אבל..... ההזמנה השנייה ,בעצם עשיתי הזמנה לפני שבועיים ולפני שבוע וההזמנה שלפני שבוע הגיע וההזמנה שלפני שבועיים לא הייתה שם (לא הגיע ).. האם זה יכול להיות??? אני ממש אשמח לתשובה ...תודה!

vigi

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
נשים - הצלחתן לקנות בגדי יוםיום לעצמכן (חולצות, חצאיות, שמלות)? או רק לילדים? אשמח לקבל קישורים לדוגמה
בד נוח, גיזרה מחמיאה וכו'

beedebi

משתמש פעיל
תודה...אבל עכשיו הלכתי להביא את זה מחנות שחשבתי שהיא תהיה שם כי בדרך כלל ההזמנות מגיעות לשם והיא הייתה שם .אבל..... ההזמנה השנייה ,בעצם עשיתי הזמנה לפני שבועיים ולפני שבוע וההזמנה שלפני שבוע הגיע וההזמנה שלפני שבועיים לא הייתה שם (לא הגיע ).. האם זה יכול להיות??? אני ממש אשמח לתשובה ...תודה!
תודה. אין לי הרשאה

טאי דאי

משתמש פעיל
יכול להיות שהחבילה הראשונה נשלחה דרך חברת שלוחיות אחרת ולכן הגיע לסניף אחר
תנסי להתכתב עם שיין הם יכולים ממש לעזור לך בנושא
בהצלחה רבה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  30  פעמים

לוח מודעות

למעלה