אולי פהפעם ראשונה הזמנתי וקבלתי הודעה טלפונית שהמשלוח בדרכו לישראל ושאני יכולה להחליט לאן שיגיע
ואז הוא מקריא איזה כתובת אתר ששם אפשר .. אבל לא הבנתי למשהי יש קישור היכן אני יכולה לסדר את זה
או פה
או פה
נערך לאחרונה ב:
אולי פהפעם ראשונה הזמנתי וקבלתי הודעה טלפונית שהמשלוח בדרכו לישראל ושאני יכולה להחליט לאן שיגיע
ואז הוא מקריא איזה כתובת אתר ששם אפשר .. אבל לא הבנתי למשהי יש קישור היכן אני יכולה לסדר את זה
ROYA- 15%קופון תקף לשיין ישראל
יש למישהו?
וואלה מענייןןןןאני סתם לחצתי מספרים וזה עשה לי גם הנחה
סוג של 123456 משהו כזה לא בדיוק זוכרת, גם היה לי איתם סיפור זה קרה ממש שבוע שעבר הם הודיעו לי אחרי שבוע של ההזמנה שזה הגיע לאיזה חנות רחוקה ממני אולי אצל הערבים אני לא יודעת דיברתי עם חברת השליחויות והם העבירו לי את זה לרחוב לידי, אני לוקחת את זה עוד מעט....וואלה מענייןןןן
כמה??
איך דיברת עם השליחויות? חברת צ'יטה?סוג של 123456 משהו כזה לא בדיוק זוכרת, גם היה לי איתם סיפור זה קרה ממש שבוע שעבר הם הודיעו לי אחרי שבוע של ההזמנה שזה הגיע לאיזה חנות רחוקה ממני אולי אצל הערבים אני לא יודעת דיברתי עם חברת השליחויות והם העבירו לי את זה לרחוב לידי, אני לוקחת את זה עוד מעט....
התכוונתי של כמה ההנחה?סוג של 123456 משהו כזה לא בדיוק זוכרת, גם היה לי איתם סיפור זה קרה ממש שבוע שעבר הם הודיעו לי אחרי שבוע של ההזמנה שזה הגיע לאיזה חנות רחוקה ממני אולי אצל הערבים אני לא יודעת דיברתי עם חברת השליחויות והם העבירו לי את זה לרחוב לידי, אני לוקחת את זה עוד מעט....
לא צ'יטה- חברת HFD תיקשרתי איתם במייל וענו לי מיד שירות מעולה!!איך דיברת עם השליחויות? חברת צ'יטה?
קיבלתי הודעה טלפונית מצ'יטה שהחבילה במקום מאוד מאוד רחוק ממני,
ולא מצליחה לאתר מספר טל' שיביאו את זה קרוב יותר,
אי אפשר לחזור לחברה בטל' שהתקשרו, ובאתר של צי'טה הם אומרים שזה לא המספר שלהם.
שילמת בסוף מכס?עזרה דחופה!!
הגיעי לי הודעה טלפונית שהחבילה תקועה במכס וצריך מס' תו ז' או תעודת זהות לא הבנתי בדיוק
מישהו יודע מה זה אומר?? הם אומרים שכל יום שזה במכס הם גובים תשלום...
(אגב זה פעם ראשונה שזה קורה לי והזמנתי בעבר גם מעל 1000 ש''ח)
מישהי??מנסה למצוא חליפה לבנים (גיל 8) ולא מסתדרת עם החיפוש.
יכול להיות שאין או שאני לא יודעת איך לחפש?
אני צריכה לשבת שבת לא טולים ונפוחתנסיכאן
לא יודעת איזה סיגנון את רוצה
את יכולה לכתוב להם פניה באתר ולומר שאת לא יכולה להגיע ללפיד ולפעמים הם שולחים את זה עד הביתאני גרה במודיעין עילית, הזמנתי משיין בגדים לפני מספר שבועות
אבל התברר שצורת המשלוח שלהם היא חלוקה למוקדים של החברה
והמשלוח שלי הגיע לחנות בלפיד...
מכיוון שבשבילי להגיע ללפיד זה מאוד מסובך
נאלצתי להשאיר את החבילה שם
ואני מחכה שהיא תחזור אליהם ואני אקבל החזר על הכסף
בתקווה שהם לא יעשו לי בעיות.
שירות הלקוחות שלהם מאוד נח ומהיר (באנגלית) אבל לא היה להם הרבה מה לעשות עם זה
כי זה כבר קשור לחברת המשלוחים.
וסתם ככה חברת המשלוחים מתקשרת ב SMS שהופך להודעה קולית ממש לא ברורה.
.
אז שימו לב לאן המשלוח אמור להגיע!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: