כמעט ואין סיכוי שתצטרכי לשלם מכספעם ראשונה בשיין,לא הבנתי אם יש מכס בשיין או לא?
אני מתכננת קניה של למעלה מ 1000 שח ,יש מה לחשוש?
בכל מקרה בשיין הם מבטיחים שאם זה קורה הם משלמים חצי מהמכס
אישית עשיתי הרבה הזמנות בסביבות 700 שח ואף פעם לא נתפס
כמעט ואין סיכוי שתצטרכי לשלם מכספעם ראשונה בשיין,לא הבנתי אם יש מכס בשיין או לא?
1.
שיין שולחים בחברת משלוחים פרטיתפעם ראשונה בשיין,לא הבנתי אם יש מכס בשיין או לא?
תראי אם יש פה משהו בסגנון שאת אוהבתמחפשת שמלה שבתית
מאד לילדה בת 3
אשמח לקישור
תודה
המספר הישראלי המוכר לא תאם לי למידה בארץ.מנסה להבין למה באתר צריך להזמין נעליים במידות חו"ל (ולבצע מדידות לילה לכפות רגלי החבורה)
בזמן שעל הנעליים מוטבע המס' הישראלי המוכר?
מעניין כי אצלינו המס' הישראלי היה גדול בקרוב למידה אחת.המספר הישראלי המוכר לא תאם לי למידה בארץ.
מדדתי נטו לפי ההוראות שהם נתנו, וזה מה שהזמנתי, והגיע מעולה!!!
אם הייתי מסתמכת על המידה שלי בארץ- היה מגיע לי ענק
ממה שראיתי עלי- הנעליים היו הבדל של מידה אחת, והבגדים בד"כ אחת ולפעמים 2.מעניין כי אצלינו המס' הישראלי היה גדול בקרוב למידה אחת.
זה עדיין יותר נח.
בפעמים האחרונות שהזמנתי הגיע תוך 10 ימיםאם אני יזמין היום יש מצב שיגיע לפסח???????
אם אני יזמין היום יש מצב שיגיע לפסח???????
איפה את שמה פניה באתר? באתר של שיין?את יכולה לכתוב להם פניה באתר ולומר שאת לא יכולה להגיע ללפיד ולפעמים הם שולחים את זה עד הבית
קרה לי כי אני גרה בירושלים בפסגת זאב ושלחו לי את זה לבית חנינה
וגם לגיסתי שלחו למקום אחר ושלחו לה הביתה
יש גם אפשרות להתכתב איתם בצ'אט בצור קשר באתר.איפה את שמה פניה באתר? באתר של שיין?
פשוט שלחו לי גם לבית חנינה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: