ת
תודה רבה רבה על כל ההשקעה בכתיבהמצרפת כאן מס' קישורים משיין:
תיק ורוד פשוט לילדות- הסרט מגיע בנפרד, חמוד ממש לילדות קטנות.
תיק איפור שקוף-שווה ממש! איכותי ומכיל בתוכו המון פריטים.
חולצת פפיטה שחור-בתמונה החולצה נראית וואו וגם לפי התגובות. מהתרשמות אישית: *החלק השחור בחולצה הוא מבד 'וופל' *החולצה לא נמתחת יותר מידי, לכן כדאי מידה מעל.
שלושה צמידי זהב- שניים שורדים כבר שבועיים, אחד הלך לעולמו משטיפת כלים.
גרביון שחור לחורף-איכות מעולה ממש! הזמנתי שוב. עולה: 9 ש"ח, ואחרי הנחות וכו' יצא לי באיזור 5.5 ש"ח.
(ובארץ המחיר)
חולצה סגול חציל- חולצה מהממת ונוחה ליום יום, אחרי מס' כביסות במצב מעולה, גזרה נצמדת, לקחת מידה יותר.
חולצה ליום יום- לא מתאימה לחורף, בד דק מאד, גזרה צמודה, לקחת מידה יותר
סנדל לבן עקב קטן- חמודות ממש, עוד לא הלכתי איתם-אבל נראות איכותיות.
סומק-אז גם אני ניסיתי את מזלי באיפור בשיין, ואין מה לומר פיגמנט חזק. לגבי עמידות החזיק ל-3 שעות+-
קונטור- כנ"ל. מגיע ארוז היטב, עם מברשת בצד השני (סיבים דחוסים). חיסרון: הפיה רחבה ממש-להצללות מדוייקות פחות מתאים-גם כשמטים לצד (לעצמות לחיים,כן)
סריג עבה לחורף- מחמם, צבע חיוור יותר מהתמונה בשיין, בד עבה, מתרחב מעט, שרוולים ארוכים, מהמם.
כובע פונפון- 2 כובעים מהממים, הזמנתי בלי למדוד ) לגיל שלושה חודשים, הגיע גדול. לדעתי מתאים לחצי שנה+.
סניקרס-בתמונה נחמדות במציאות פחות (בהרבה). מגיעות יותר מגושמות (לטעמי), ומידות גדולות.
תיק בד- נראה לי קבלתי משיין, איכות מעולה, גדול.
חולצה- בד נח ליום יום, דק.
אז אחרי ש @vigi גמרה לי את המלאי של החולצה האפורה
הזמנתי בצבע חאקי. מצטרפת לנ"ל-החולצה רחבה, קלאסית ליום יום.
נעלי בית לחורף- מפנקות ממש, איכותיות, מידה יותר (בכ"ז נעלי בית), ממליצה!! אחרי הנחות עלו לי: 20.52 ש"ח
גרביון רשת- (~5.5 ש"ח) שמה מעל גרביון אטום (~5.5) , התוצאה=גרביון מדוגם ב11 ש"ח וקצת
זהו לבנתיים, אם יש קישור חסום שתרצו לראות, אטשטש את הדוגמנית ואעלה בקובץ מצורף.