מצרפת כאן מס' קישורים משיין:
תיק ורוד פשוט לילדות- הסרט מגיע בנפרד, חמוד ממש לילדות קטנות.
תיק איפור שקוף-שווה ממש! איכותי ומכיל בתוכו המון פריטים.
חולצת פפיטה שחור-בתמונה החולצה נראית וואו וגם לפי התגובות. מהתרשמות אישית: *החלק השחור בחולצה הוא מבד 'וופל' *החולצה לא נמתחת יותר מידי, לכן כדאי מידה מעל.
שלושה צמידי זהב- שניים שורדים כבר שבועיים, אחד הלך לעולמו משטיפת כלים.
גרביון שחור לחורף-איכות מעולה ממש! הזמנתי שוב. עולה: 9 ש"ח, ואחרי הנחות וכו' יצא לי באיזור 5.5 ש"ח.
(ובארץ המחיר
)
חולצה סגול חציל- חולצה מהממת ונוחה ליום יום, אחרי מס' כביסות במצב מעולה, גזרה נצמדת, לקחת מידה יותר.
חולצה ליום יום- לא מתאימה לחורף, בד דק מאד, גזרה צמודה, לקחת מידה יותר
סנדל לבן עקב קטן- חמודות ממש, עוד לא הלכתי איתם-אבל נראות איכותיות.
סומק-אז גם אני ניסיתי את מזלי באיפור בשיין, ואין מה לומר פיגמנט חזק. לגבי עמידות החזיק ל-3 שעות+-
קונטור- כנ"ל. מגיע ארוז היטב, עם מברשת בצד השני (סיבים דחוסים). חיסרון: הפיה רחבה ממש-להצללות מדוייקות פחות מתאים-גם כשמטים לצד (לעצמות לחיים,כן)
סריג עבה לחורף- מחמם, צבע חיוור יותר מהתמונה בשיין, בד עבה, מתרחב מעט, שרוולים ארוכים, מהמם.
כובע פונפון- 2 כובעים מהממים, הזמנתי בלי למדוד
) לגיל שלושה חודשים, הגיע גדול. לדעתי מתאים לחצי שנה+.
סניקרס-בתמונה נחמדות במציאות פחות (בהרבה). מגיעות יותר מגושמות (לטעמי), ומידות גדולות.
תיק בד- נראה לי קבלתי משיין, איכות מעולה, גדול.
חולצה- בד נח ליום יום, דק.
חולצת סריג דקיק לנשים. מעט שקופה אבל אפשר ללבוש אותה על הגוף ולא רואים כלום
מהממת וקלילה. מאוד מאווררת. תואמת למידות בארץ
היא לא נצמדת בכלל לגוף אז לא לחשוש להזמין את המידה שלכן.
מנעליים לבגדים, מציוד ספורט ועד אביזרים. את כל ההשראה לאופנה והטרנדים האחרונים תוכלו ב למצוא אונליין SHEIN
il.shein.com
אז אחרי ש @vigi גמרה לי את המלאי של החולצה האפורה
הזמנתי בצבע חאקי. מצטרפת לנ"ל-החולצה רחבה, קלאסית ליום יום.
נעלי בית לחורף- מפנקות ממש, איכותיות, מידה יותר (בכ"ז נעלי בית), ממליצה!! אחרי הנחות עלו לי: 20.52 ש"ח
גרביון רשת- (~5.5 ש"ח) שמה מעל גרביון אטום (~5.5) , התוצאה=גרביון מדוגם ב11 ש"ח וקצת
זהו לבנתיים, אם יש קישור חסום שתרצו לראות, אטשטש את הדוגמנית ואעלה בקובץ מצורף.