תודה.חברת שליחויות
אני מנסה אצלם.
תודה.חברת שליחויות
לאחר ביצוע ההזמנה מתקבל מייל משיין עם לינק למעקב הזמנה, דרך שם יהיה לך הכי פשוט להבין איפה החבילה.תודה.
אני מנסה אצלם.
לא הסתדרתי בכלל ...לאחר ביצוע ההזמנה מתקבל מייל משיין עם לינק למעקב הזמנה, דרך שם יהיה לך הכי פשוט להבין איפה החבילה.
הסתדרת? כי גם אני תקועה עם זה...קיבלתי מספר מעקב שמתחיל ב SGFGP
משהו יודע איזה חברת שליחיות זה ואיך אני יכולה לעקוב אחרי החבילה?
כן ב"ההסתדרת? כי גם אני תקועה עם זה...
כרגע הם לא מספקים שליחויות שכוללות מוצרים עם בטריות או עם חשמלאני רוצה לבצע הזמנה משיין, ולפני שאני סוגרת הזמנה וממלאה פרטי אשראי הוא רושם לי:
Unable to ship orders containing electricity/battery ולא נותן לי להמשיך
בהזמנה יש גם שעונים
מה לעשות?
בהזמנה היו 4 שעונים והבנתי שזה עושה בעיות במכסהסתדרת בסוף?
ההטבות האלה קימות רוב הזמןלקוחות max עם כרטיס מסוג VISA נהנים מהטבות שוות בקנייה באתר SHEIN
מחזיקי כרטיס אשראי max מסוג VISA,
מהיום ה-1.6.2021 ועד ה-31.8.2021 קונים באתר שיין ונהנים מהטבה אחת לבחירה, בכל קנייה.
איך זה עובד?
נכנסים לאתר SHEIN
בוחרים הטבה אחת ממגוון ההטבות האפשריות ובסיום ההזמנה מעדכנים את קוד הקופון שבחרתם:
15% הנחה בקניה מעל 200 ₪ - באמצעות קוד הטבה: Visa15
משלוח חינם בקנייה מעל 100 ₪ - באמצעות קוד הטבה VisaShip
15% הנחה בקנייה ראשונה מעל 150 ₪ באמצעות קוד VisaNew – למשתמשים חדשים באתר SHEIN
ההטבה מיועדת ללקוחות max עם כרטיס מסוג visa בלבד.
אני הזמנתי והבנתי שעוד כמה ולא משלמיםSHEIN האם אפשר להזמין מעל 75$ ללא מכס?
מישהי התנסתה? יש הנחה גבוהה יותר מעל 300 שח השאלה מה עם המכס...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: