תזכירי לי בקשר למה רשמתי את זה
כבר שחכתי,
לא מוצאת את התגובה שלי על זה.
מישהי ניסתה איפור של שיין?!
תזכירי לי בקשר למה רשמתי את זה
כבר שחכתי,
לא מוצאת את התגובה שלי על זה.
מישהי ניסתה איפור של שיין?!
גם אני עם אותה בעיה , אשמח לדעת מה עושים במקרה כזה ואם יש דרך ליצור איתם קשר
הזמנתם עכשיו?הזמנתי משיין, וקיבלתי למייל הודעה שההזמנה נשלחה אבל לא קיבלתי מספר מעקב שמתחיל בXL, אלא מספר אחר.
כך שלא מצליחה לבדוק בExelot.
איך אמורה לעקוב אחרי סטטוס המשלוח?
זה בדיוק מה שקיבלתיזה אמור להתחיל עם XL אבל אני לחבילה אחת קיבלתי מספר שמתחיל בSGFGP , אם יש למשהי מידע איך אפשר לעקוב אחרי החבילה או דרך ליצירת קשר עם שיין זה יעזור לי מאד
לא הבנתי...האיכות סוג נעליים לחודשיים ובגדים לעונה?
בנתיים אחרי שלוש כביסות וב"ה הבד מעולה.בגדי ילדים מתכבסים טוב או מוציאים צ׳פים והבד מתישן?
הבנתי שלא הכי משתלם להחזיר מבחינה כספית.אם לא אוהבים מה שהגיע איך הולך ענין ההחזרה?
תמדדי אותו, הכי פשוט והכי מדוייקמבינות במידות?
ילד בן 5. איזה מידה הוא בס"מ?
תשערי את גובה הילד והיקפיו, לאחר מכן תבדקי בתגובות איזה מידות אנשים הזמינו והאם היו מרוצים.ילד בן 5. איזה מידה הוא בס"מ?
מישהו החזיר פעם ל'שיין'?
כמה זמן לוקח להחזיר אליהם?באיזה דרך?
מישהו יודע?
5. החזרות
אם הפריט שהזמנתם לא לטעמכם או לא במידה המתאימה, אפשר להחזיר את הפריטים די בקלות, עד 30 יום מקבלת הפריט, כך:
- יוצרים קשר עם שירות הלקוחות באמצעות האתר, מסמנים את הפריטים שרוצים להחזיר ואת הסיבה. תוך 24 שעות תקבלו הוראות להחזרה.
- ארזו את הפריטים באריזה המקורית שלהם
- הגיעו לסניף הדואר ושלחו את החבילה על פי ההוראות שקיבלתם
- תזוכו עד חמישה ימים מיום קבלת החבילה במשרדי החברה. הזיכוי יגיע לחשבון השיין שלכם, ותוכלו להשתמש בו לקניה חוזרת באתר או להשיב אותו לחשבון הבנק שלכם.
אני התחלתי את התהליך וזה מה שעלה לי שאני צריכה לרשום על החבילה, כבר שאלתי פה וגם בדואר לא ידעו מה לומר לי, איזה מהם.מישהו החזיר פעם ל'שיין'?
כמה זמן לוקח להחזיר אליהם?באיזה דרך?
מישהו יודע?
אני החזרתיאני התחלתי את התהליך וזה מה שעלה לי שאני צריכה לרשום על החבילה, כבר שאלתי פה וגם בדואר לא ידעו מה לומר לי, איזה מהם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: