אל תדאגי יגיע לך למודיעין עילית.הזמנתי, אני ממודיעין עילית.
חוץ מהעניין שהם כותבים שם מודיעין לילית, בחרתי חבל ארץ יהודה & שומרון, אח"כ חשבנתי שאנחנו נקראים בנימין, מקווה שזה לא ישלח לבילעין.
כנראה לתשמישי קדושה
בחרת מחוז נכון.
אל תדאגי יגיע לך למודיעין עילית.הזמנתי, אני ממודיעין עילית.
חוץ מהעניין שהם כותבים שם מודיעין לילית, בחרתי חבל ארץ יהודה & שומרון, אח"כ חשבנתי שאנחנו נקראים בנימין, מקווה שזה לא ישלח לבילעין.
איפה זה?כנראה לתשמישי קדושה
ליד ישאיפה זה?
בגדי נשים?אשמח שאם מישהי קנתה לעצמה בגדים משיין ומרוצה שתעלה קישורים ותמונות לטובת כולן
תודה
כןבגדי נשים?
הכל את הזמנת?צלעות-סרוג קולורבלוק קז'ואל סווצ'ר
Ontdek meer over צלעות-סרוג קולורבלוק קז'ואל סווצ'ר en onze allernieuwste סוודרים לנשים op SHEIN! Shop vandaag nog op SHEIN!il.shein.com
בגדי נשים וגברים, קנה אופנה אונליין | SHEIN
מנעליים לבגדים, מציוד ספורט ועד אביזרים. את כל ההשראה לאופנה והטרנדים האחרונים תוכלו ב למצוא אונליין SHEINil.shein.com
אריג משובץ קז'ואל סווצ'ר
Ontdek meer over אריג משובץ קז'ואל סווצ'ר en onze allernieuwste סוודרים לנשים op SHEIN! Shop vandaag nog op SHEIN!il.shein.com
מנעליים לבגדים, מציוד ספורט ועד אביזרים. את כל ההשראה לאופנה והטרנדים האחרונים תוכלו ב למצוא אונליין SHEINil.shein.com
עוד??
כן! מאוד מאוד לא נקי!תגידו, האתר כזה לא נקי?
נתיב לא מאשרים לי בשום אופן אותו.
למה?
מה כזה רע בו?
מצטרפת גם.כן! מאוד מאוד לא נקי!
למה לא כדאי להתקרב?הכל את הזמנת?
כי בחלק מהקישורים הבד הוא פוליאסטר והבנתי שלא כדאי להתקרב לזה...
את מרוצה מהאיכות? אם זה עשוי מפוליאסטר ועוד סוג של בד זה כן בסדר?
אמרו לי שזה מרגיש כמו ניילון וחם עם זה מאד, לא התנסיתי.למה לא כדאי להתקרב?
כן מרוצה מאוד.
במקרה היה לי...חייוש
איך הזמנת אם לא רואים תמונות???
והאם באמת עדיף לא להתקרב לפוליאסטר?
כל הקישורים ששמתי כאן זה בדרך אלי אמור להגיע ממש אוטוטואמרו לי שזה מרגיש כמו ניילון וחם עם זה מאד, לא התנסיתי.
שואלת אותך כי אני רוצה להזמין...
יש לך טבלת מידותאיך המידות?
התבלבלתי...כן.
ר''ע 62 ק''א
מעדכנת שהמגפיים הגיעו והמידה מצויינת!!(כמו בארץ)תודה על המידע
מה באשר למגפי נשים?
טבלת המידות שם נותנת אותם מספרים לכל המידות.
אני מחפש מידע מניסיון איך מקבילים את זה למידות בארץ.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: