ולמה להשוות?פשוט תמדדי את הכף רגל
מישהו?ולמה להשוות?
בארץ אני מידה 39 ואורך כף הרגל שלי 25.5 ס"מ
איך אני ממשיכה מכאן?
@עפיפית ראיתי שיצא לך להזמין נעליים, איך ידעת את המידה הנכונה?
אני לא מדדתי. זה פשוט תואם את המידות בארץ... 39 שם זה כמו 39 כאן. וכל.. זה תמיד הצליח אלה אם כן רשום משהו שונהולמה להשוות?
בארץ אני מידה 39 ואורך כף הרגל שלי 25.5 ס"מ
איך אני ממשיכה מכאן?
@עפיפית ראיתי שיצא לך להזמין נעליים, איך ידעת את המידה הנכונה?
רשום 39EURלא רשום לך מידות של הארץ?
כלומר?מידות רגילות!
נעל יפה, תוכלי לתת קישור?מישהי קנתה את הנעליים האלה באתר שיין?
האם מומלץ לקנות שם נעלי עקב?
נעליים נוחות?
צפה בקובץ המצורף 749929
אני מזינה את הקוד הזה והוא כותב לי: מצטערים, השובר אינו חוקי.* בכל קנייה כדאי להזין קופון h3w נותן הנחה של 15% מעל 150₪, 20% מעל 300₪ ו25% מעל 500₪. הם נותנים קופונים נוספים לפעמים אך בינתיים הוא תמיד הכי שווה.
בינתיים אני לא רואה הנחה אוטומטית, יכול להיות שרק ברגע התשלום רואים? כי בסיכום ההזמנה לא מופיעה הנחהפעם ראשונה בדרך כלל יש הנחה של 15 אחוז בלי לעשות כלום יכול להיות שזה כותב לך כך כי יש את ההנחה של הפעם ראשונה ואין כפל..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: