אני מתעניינת באפור...אני הזמנתי וילון שחור.
אטום במיוחד
רוחב ממש צר.
אבל תלוי מה רוחב החלון.
אני מתעניינת באפור...אני הזמנתי וילון שחור.
אטום במיוחד
רוחב ממש צר.
אבל תלוי מה רוחב החלון.
לא את יכולה לממש שובר אחד בכל קניה.האם אני יכולה לקבל כמה שוברים?
לדוגמא: יש לי שובר בשם H2W וכן יש את KOL.
אני יכולה להשתמש בשתיהם באותו קניה?
אבל יש נשים שלא נמצאות שם כמוני למשל. אפשר לעלות בלי דוגמנית?? (כמו שעשיתי בחלק מהמקרים)אין להעלות תמונות של נשים וביגוד נשי לפורום זה.
לצורך זה יש פורום נשים.
אולי תעלי לפה רק תמונות בלי נשים.אבל יש נשים שלא נמצאות שם כמוני למשל. אפשר לעלות בלי דוגמנית?? (כמו שעשיתי בחלק מהמקרים)
טדאם---@דסולישה ❤
שלחתי להם מייל לחברה שזה אקסלוט וקיבלתי חזרה הודעה אוטומטית לא נתנה לי מידע בכלל..טדאם---
הגעתי.
במה הענין?
....
תשלחי להם סמס חזרה אולי?
לא התנסתי בסמס מפאת צדיקותי
עשיתי את התהליך של ההחזרה אבל לא הבנתי לאיזה כתובת לשלוחיש אפשרות מאד פשוטה להחזיר פריטים.
אני לא ניסיתי כי העלות למשלוח כבר לא שווה... העדפתי למסור את הפריט/לתת לחברה
לפני זה צריך להכנס לפפיאל-יש דרך חזרה. על מנת להרשם לאופציה של משלוח חזרה חינםפותחים בקשה בפייפל
צריך להעלות קבלה על התשלום של המשלוח וגם מספר מעקב
אם החבילה קלה מדי ואין מספר מעקב אז מספיק תמונה של החבילה מבחוץ בצורה שרואים את הכתובת למשלוח
אולי יש לך איזה קישור למפה לשולחן סלון?אני תמיד מזמינה משם. בעיקר אני מרוצה מזה שמגיע ממש מהר! כל הבית שלי מעוצב משם. טפטים . שעונים, קישוטי קיר. גם הנעלים שלהם ממש מוצלחות . גם הביגוד. פטנטים חמודים לבית ועד... ממליצה !
את הנעלים האלה ספציפית לא קניתי אבל קניתי שם נעלים אחרות ומאד מרוצה זה ממש נח ומגיע כמו בדוגמא.מישהי קנתה את הנעליים האלה באתר שיין?
האם מומלץ לקנות שם נעלי עקב?
נעליים נוחות?
צפה בקובץ המצורף 749929
לא .אולי יש לך איזה קישור למפה לשולחן סלון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: